18 / 05 / 2024

ceylan elektrik anahtar teslim aydınlatma

ceylan elektrik anahtar teslim aydınlatma

İlk mağazalarını 2003 yılında Adana'da açan Ceylan Elektrik Mağaza Müdürü Deniz İstanbullu,"Hem avize hem de elektrik işinde ürün ve hizmet kalitesinden ödün vermeden müşteri odaklı bir büyüme hedefliyoruz" dedi.

Mc Grup Elektrik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mc Grup Elektrik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Ceylan tarafından kuruldu.

Elbi Elektrik TOKİ İlk Evim İlk İşim’e elektrik verecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ (Toplu Konut İdaresi) eli ile gerçekleştirilen projelerinin, anahtar priz ürünlerinde tercihi ve gözde markası Elbi Elektrik, projelerine dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

NLogo projesinin anahtar prizleri Günsan Elektrik'ten!

Günsan Elektrik, inşaat sektörüne ve gayrimenkul projelerine değer katmayı sürdürüyor. Günsan, Özyurtlar İnşaat’ın İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği NLogo projesinin de anahtar priz ürünlerini sağlayacak.

VİKO sigorta kutularında güvenlik ve estetik bir arada!

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lider ismi VİKO, sigorta kutularında da üstün kalitesini ortaya koyuyor. Bugün hemen her noktada aynı anda talep edilen iki kavram, güvenlik ve tasarım, VİKO sigorta kutularında buluşuyor.

Ardar İnşaat Metal Elektrik Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardar İnşaat Metal Elektrik Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi 350 bin TL sermaye ile bugün Kartal'da Ceylan Özkan imzasıyla kuruldu.

Günsan Elektrik, iş ortaklarını Portekiz gezisiyle ödüllendirdi!

Anahtar ve priz sektörünün önde gelen markalarından Günsan Elektrik, düzenlediği satış kampanyası çerçevesinde 40 iş ortağını, 25 – 29 Eylül tarihleri arasında 4 günlük bir Portekiz gezisiyle ödüllendirdi.

Orge Elektrik, Kabataş-Mahmutbey metro hattına talip!

Orge, Kabataş-Mahmutbey metro hattına talip Geçtiğimiz hafta hizmete giren Kartal-Kaynarca metro hattını elektrik işlerini “anahtar teslim” yapan Türk firması Orge Elektrik, Kabataş-Mahmutbey ve Kaynarca-Kurtköy hatlarına da talip oldu.

Günsan’dan Visage Grup Priz serisi!

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün öncü markalarından Günsan, tasarım, güvenlik, inovasyon ve kaliteyi bir araya getirdiği Visage Grup Priz serisini tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Günsan'dan Visage Grup Priz serisi!

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün öncü markalarından Günsan, tasarım, güvenlik, inovasyon ve kaliteyi bir araya getirdiği Visage Grup Priz serisini tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Günsan, Uluslararası İnşaat Fuarı’nda!

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün öncü markalarından Günsan, tasarım, güvenlik ve kaliteyi bir araya getirdiği anahtar priz serilerini Uluslararası İnşaat Fuarı’nda İranlıların beğenisine sundu.

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ceylan tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Sancaktepe, Emek Mahallesi, Kayalar Caddesi'nde kuruldu.

VİKO yeni ürünü Novella S ile açma kapama devrini sona erdiriyor!

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün lideri VİKO, Novella S ile şimdi hissetme teknolojisini yaşam alanlarına taşıyarak konforu parmak ucunuza getiriyor.

Viko Thea Neva serisi ile hayata ışık katıyor!

Elektrik anahtarı ve prizlere yüksek teknolojiyi estetikle yorumlayarak yansıtan marka Thea, Neva Serisi ile yaşam alanlarına bambaşka bir ışık taşıyor. Viko Thea Neva serisi ile hayata ışık katıyor.

ceylan elektrik anahtar teslim aydınlatma Haberi

ceylan elektrik anahtar teslim aydınlatma

Aydınlatma ve elektrik alanında hizmet veren Ceylan Elektrik, fabrika, atölye, villa ve toplu konut, mağaza ve ofis gibi birçok tesis ve mekanın alçak gerilim, yüksek gerilim ve zayıf akım sistemlerinin anahtar teslimi kuruluşunu gerçekleştiriyor. Kaliteli enerji kullanımını ilke edindiklerini söyleyen Ceylan Elektrik Mağaza Müdürü Deniz İstanbullu, "Hem avize hem de elektrik işinde ürün ve hizmet kalitesinden ödün vermeden müşteri odaklı bir büyüme hedefliyoruz" dedi. 


Aydınlatma ve elektrik alanında uzun yıllardır faaliyet gösterdiklerini belirten Deniz İstanbullu, 2003 yılında Adana Sâydam Caddesi'nde ilk mağazalarını açtıklarını kaydetti. 


Elektrik ve taahhüt işinde edindikleri deneyimle 500 metrekarelik alanda yeni mağazalarında hizmet verdiklerinin altını çizen İstanbullu, "Ceylan Elektrik, bugüne kadar proje ve uygulamalarını taahhüt ettiği fabrika, atölye, villa ve toplu konutlar, mağaza, ofis ve işyerleri gibi birçok...