27 / 04 / 2024

Elbi Elektrik TOKİ İlk Evim İlk İşim’e elektrik verecek

Elbi Elektrik TOKİ İlk Evim İlk İşim’e elektrik verecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ (Toplu Konut İdaresi) eli ile gerçekleştirilen projelerinin, anahtar priz ürünlerinde tercihi ve gözde markası Elbi Elektrik, projelerine dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…



Türkiye’nin dört bir yanında kamuya ve özel sektöre ait birçok projenin anahtar priz tedarikçiliğini yapan Elbi Elektrik, yaşam alanlarına katmış olduğu estetik ve kalitesi ile pazarın en çok tercih edilen markası olma yolunda ilerliyor. 2019 senesinden bu güne 48 TOKİ projesinde yer aldı. Geçtiğimiz senelerde Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarafından gerçekleştirilen sosyal ve ucuz konut projelerinin anahtar ve prizlerini yapan Elbi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Enis Alkan; Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi İlk Evim, İlk İşyerim için şunları söyledi:

“Sosyal devlet olmanın ilk kriterlerinden biri olarak görülen “Konut ve Barınma Hakkı” temeli bütününde, özellikle dar gelirli kişilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere önemli bir misyon üstlenen TOKİ; Türkiye’nin 81 şehrinde son 20 senede 1.170.000 konut üretti. Konutların yaklaşık % 85’inin, özel olarak alt ve orta grup gelire sahip vatandaşlarımıza yönelik ve uygun ödeme koşullarını yapacak destekleyecek şekilde projelendirmesi, Türkiye’nin her ferdinin sosyal haklara adil şekilde erişebilmesi açısından büyük önem taşıyor.

Biz Elbi olarak, bugüne kadar 48 TOKİ projesinin anahtar priz tedariğini yapmış bir sanayi kuruluşuyuz. Ürettiğimiz anahtar prizlerin, dar ve orta gelirli kişilerin sahibi olduğu bu evler ile hayatlarına girmesinden ve aynı şekilde yaşadıkları sevincin bir parçası olmaktan son derece mutlu olmaktayız.

Yaşanan yoğun talebin çok fazla suali de beraberinde getirdiği bu zaman dilimi içerisinde vatandaşlarımızın faydalanabileceği küçük bir rehber yaptık.”

 

 Elbi Elektrik TOKİ İlk Evim İlk İşim’e elektrik verecek


Geri Dön