29 / 04 / 2024

Ordu Gölköy'e kültür merkezi geliyor!

Ordu Gölköy'e kültür merkezi geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gölköy'e kütüphaneye, kafeden saunaya kadar birçok birimin bulunduğu kültür merkezi inşa edecek. Proje 2 dönümlük arsa üzerinde yapılacak.



Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Gölköy ilçesine kültür merkezi inşa edilecek. 2 dönümlük alan üzerinde yapılacak projede kütüphaneye, kafeden saunaya kadar birçok birim mevcut. 


Belediye Başkanı Enver Yılmaz, proje ile ilgili bilgiler verdi. İlçedeki sosyal ve kültürel hayatta büyük bir değişimin yaşanacağını belirten Yılmaz, ihalenin en kısa sürede gerçekleşeceğini söyledi. 


Yılmaz, "Birçok ilçemizde vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda yatırım planlaması yapıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz, Gölköylü hemşehrilerimizin uzun yıllardır hasretle beklediği kültür merkezi projesini fonksiyonel yapısıyla hayata geçirmek üzere.  "Projemiz kapsamında bay ve bayan hamamı, bay ve bayan soyunma odası, bay ve bayan sauna, dinlenme odası, spor salonu, bay ve bayan mescit, şadırvan, fuaye alanı, çok amaçlı salon, hazırlık odası, kafe, teras, mutfak, idari oda, eğitmen odası, kurs odaları ve kütüphane bulunuyor. Bu eserimiz ortaya çıktığında Gölköy ilçemiz, hem içeriği hem de görünümüyle çok amaçlı bir hizmet kompleksine kavuşmuş olacak" şeklinde konuştu. 




Ordu Tribün


Geri Dön