29 / 04 / 2024

Bilişim Eğitim Merkezi 7'nci şubesini Bakırköy'de açtı

Bilişim Eğitim Merkezi 7'nci şubesini Bakırköy'de açtı

Bilişim sektörüne yönelik eğitim hizmeti sunan Bilişim Eğitim Merkezi, 7'nci şubesini İstanbul Bakırköy'de açtı



Uluslararası şirketlerin partneri olan merkez, Cisco kabinli laboratuarıyla uygulamalı network eğitimi verecek

Geçen yıl 8 bin kişinin mezun olduğu merkezlere bugüne kadar 5 milyon dolar yatırım yaptıklarını söyleyen Bilişim Eğitim Merkezi Genel Müdürü Ahmet Çevik, "Franchise sistemiyle şubeleşerek 5 yılda 15 ilde şube açmayı planlıyoruz. İstanbul'da bilişim meslek yüksek okulu ve üniversite açmayı da istiyoruz" dedi.
Milliyet

--

Bilişim Eğitim Merkezi, 7. şubesini Bakırköy'de açtı

Bilişim Eğitim Merkezi Genel Müdürü Ahmet Çevik, yaptığı açıklamada, 2009'da yüzde 10 büyüdüklerini ifade ederek, önümüzdeki yıl yüzde 20 büyümeyi hedeflediklerini bildirdi.

Çevik, krizde eğitim başvurularına gelen taleplerde artışlar yaşandığını, kayıt oranlarında bu artışa rağmen bir düşüş olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"10 yıl içinde açtığımız şube sayıları ile yatırımımız 5 milyon dolar civarına ulaştı. Bilişim Eğitim Merkezi, sektöründe lider konumunu güçlendirmek için yatırımlarına devam edecek. Türkiye'nin kalkınma fırsatlarından en büyüğünün bilişim sektöründe olduğunu, bu sektörde de yetişmiş insan gücüne ihtiyaç olduğunun bilinci ile hareket ediyoruz. Amacımız; yenilenen dünyada IT alanındaki eğitimleri kaliteli sunmak ve yetkin insan gücünde istihdam olanaklarının artırılmasını sağlamaktır. Bu nedenle meslek yüksek okulu açmayı hedefliyoruz."

Verilen bilgiye göre, Bilişim Eğitim Merkezi'nin 7. şubesinde 10 derslik bulunuyor. Binada 800 öğrenci eğitim alabilecek.

Yeni şubede sistem uzmanlığı, yazılım uzmanlığı ve network uzmanlığı gibi IT eğitimleri, grafik tasarımı, Web tasarımı, 3D animasyon gibi görsel iletişim tasarımları eğitimleri, AutoCAD, 3ds Max, Solidworks, ArchiCAD ve Sta4-CAD gibi CAD eğitimleri verilecek.
AA


Geri Dön