30 / 04 / 2024

Ceylan Grup

Ceylan Grup

2000 yılında İş Bankası, 32 milyon dolarlık (22 trilyon lira) alacağını tahsil etmek Ceylan Ailesi'nin sahibi olduğu Taksim'deki Ceylan Intercontinental Oteli'nin ekonomik değeri olan taşınır mallarına haciz koymuş.

Mc Grup Elektrik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mc Grup Elektrik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Ceylan tarafından kuruldu.

Dayı Grup Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Dayı Grup Turizm Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Ceylan tarafından kuruldu. 

Ceylan Karavil Park'ın 2 oteli 2017'de açılacak!

Ceylan Grup ve Karavil Grup ortaklığıyla gerçekleştirilen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park'ın, üç yıldızlı oteli 2017 yılı mart ayında faaliyete geçecek.

AC Ceylan Grup Yapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

AC Ceylan Grup Yapı Sistemleri Limited Şirketi 10 bin TL peşinatla Ayhan Ceylan tarafından 6 Haziran 2016 tarihinde Beyoğlunda kuruldu.

CKB Grup İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CKB Grup İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şahin Korkmaz ve Arif Ceylan ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi'nde kuruldu.

Seranit Grup 2016’da İngiltere pazarına yönelecek!

2015’in Türkiye ve dünya konjonktüründe oldukça duraksamalı periyodların yaşandığı bir yıl olduğunu belirten Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, buna rağmen hedeflerin tamamını tutturduklarını belirtti.

Tekzen Ceylan Karavil Park AVM'de mağaza açtı!

Bölgenin en büyük Tekzen mağazası, Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen kiralama ve yönetimi Bilfınger Real Estate Türkiye tarafından yapılan Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezinde açıldı.

Seranit Grup Rusya pazarına odaklandı!

Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, son dönemde ihracat pazarlarını genişletmeye odaklandıklarını dile getirdi. Baba, Sinpaş Holding bünyesinde faaliyet gösterdiklerini anlattı.

Diyarbakır Ceylan Karavil Park Ramazan etkinliği düzenliyor!

Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen kiralama ve yönetimi Bilfinger Real Estate Türkiye Mülk Yönetim Hizmetleri tarafından yapılan Ceylan Karavil Park, açıldığı ilk günden itibaren yoğun ilgi ile karşılandı.

Ceylan Karavil Park AVM'ye yoğun ilgi!

Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen kiralama ve yönetimi Bilfinger Real Estate Türkiye Mülk Yönetim Hizmetleri tarafından yapılan Ceylan Karavil Park, açıldığı ilk günden itibaren yoğun ilgi ile karşılandı...

Ceylan Karavil Park açılığı günden beri yoğun ilgi görüyor!

Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen kiralama ve yönetimi Bilfinger Real Estate Türkiye Mülk Yönetim Hizmetleri tarafından yapılan Ceylan Karavil Park, açıldığı ilk günden itibaren yoğun ilgi ile karşılandı.

Ceylan Karavil Park'ı 1 saatte 15 bin kişi ziyaret etti!

Ceylan Karavil Park açıldı. Karavil Grup ile Ceylan Grup'un ortaklığında hayata geçen ve Güneydoğu'nun en büyük alışveriş mağazası olduğu belirtilen Ceylan Karavil Park'a, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi...

Kenan Güneş Ceylan Karavil Park AVM'nin genel müdürü oldu!

Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığıyla yapılan Ceylan Karavil Park ' Alışveriş Merkezi' nin Müdürlüğü'ne Kenan Güneş getirildi. Kenan Güneş Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu...

Ceylan Grup Haberi

Ceylan Grup



İş Bankası'ndan Ceylan'ın 5 yıldızlı oteline haciz


TÜRKİYE İş Bankası, 32 milyon dolarlık (22 trilyon lira) alacağını tahsil edebilmek için el koyulan Bank Kapital'in sahibi Ceylan Ailesi'nin Taksim'deki Ceylan Intercontinental Oteli'ne haciz koydu.


     SAHİBİ bulundukları Bank Kapital'e el konulan Ceylan Grubu, bir büyük darbe de İş Bankası'ndan yedi. İş Bankası, yaklaşık 22 trilyon liralık (32 milyon dolar) kredi alacağını tahsil etmek amacıyla Ceylan Grubu'na ait İstanbul Taksim'deki beş yıldızlı Ceylan Intercontinental Oteli'ne haciz koydurdu.

     İş Bankası avukatları geçtiğimiz hafta, İstanbul'da Ceylan Grubu'nun işlettiği Ceylan Intercontinental Oteli'ne İcra Müdürlüğü yetkilileriyle gelerek otelin ekonomik değeri olan yatak, televizyon, buzdolabı...