01 / 05 / 2024

Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl nerede

Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl nerede

Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Göztepe'de inşa ediliyor.

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ada Ceylan İnşaat Hafriyat Hazır Beton Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Ceylan İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldan bu yana faaliyette bulunan  Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar verildi. 

Ceylan İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 20 Eylül'de!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar çıktı.

Ceylan İnşaat'ın konkordato davası 8 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için 3 aylık sürenin ardından 2 ay daha ek süre verilmişti. Bu süre 86 gün daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 2 Ekim'de görülecek...

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

Ceylan İnşaat'a 1 yıl kesin mühlet verildi!

Gayrimenkul sektörüne faaliyet gösteren Ceylan İnşaat'ın konkordato davası görüldü. Mahkeme, şirket hakkında 8 Ocak 2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıl süre ile kesin mühlet verdi...

İnşaat hatasını azaltan yeni model geliyor!

İnşaat hatalarını engellemek, projelerde maliyeti düşürmek için yeni bir sisteme geçiliyor. Yeni uygulama ile inşaatın 3 boyutlu simülasyonu yapılıyor, tüm eksiklikler önceden tespit edilebiliyor. 

Ceylan İnşaat'ın konkordato davası 8 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etti. Şirket için 3 ay süre ile geçici mühlet kararı verilmişti. Bu süre 2 ay daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 8 Ocak'ta görülecek...

Ceylan İnşaat konkordato talep etti!

Ceylan İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulundu. Hacizlere karşı koruma talep eden şirketin konkordato davasında mahkeme tarafından koruma kararı çıktı ve üç kişilik komiser heyeti atandı...

Erkut İnşaat yeni projelerle yatırımlarını artırıyor!

Kalıplaşmış mimari anlayışın dışına çıkarak devler liginde var olmayı hedefleyen Erkut İnşaat, 2018 yılı için yeni projelerle yatırımlarını artırıyor..

Ceylan İnşaat’tan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali’ne destek!

Bodrum Yalıkavak'ta düzenlenecek olan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali'ne Ceylan İnşaat'tan destek geldi...

Ceylan İnşaat İskenderun'da yeni konutlar inşa ediyor!

İnşaat sektöründe endüstriyel yapılarla adından söz ettiren Ceylan İnşaat, İskenderun Belen ve Denizciler’de inşa ettiği modern konutlarla yeni yaşam alanları oluşturmaye devam ediyor.

Zer Levent 2020'de teslim! Yeni proje!

Ceylan İnşaat yeni projesi Zer Levent için hazırlıklara başladı. Toplamda 495 daireden meydana gelen projede teslimlerin 2020 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. 

Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl nerede Haberi

Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl nerede

Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirilen Ceylan İnşaat Muhteşem Yüzyıl Evleri ‘nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Lansmanı 25 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşecek olan Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri ‘nde ön talep süreci devam ediyor. Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16  olarak belirlendi. 


Fenerbahçe Stadı ve Bağdat Caddesi'ne 500 metre mesafede yükselen Yeni Yüzyıl Konutları 2017 yılında teslim edilecek.


Projede sosyal alanlar arasında meyve bahçesi, voleybol, çocuk yüzme havuzu, buhar odası, hamam, kamelya alanı, fitness center, basketbol, mini futbol, yürüyüş parkuru, şok havuzu, tenis sahaları, kapalı ve açık yüzme havuzları, , kapalı otopark, SPA, sauna mini sinema salonu ve oyun parkı bulunuyor.


Yeni Yüzyıl Evleri iletişim

Tel: 444 70...