07 / 05 / 2024

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan

Marka Şehirler Zirvesi’nde Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan “Gerekli yatırımlar, kentsel dönüşüm uygulamaları ve akıllı altyapı sistemleri ile 2023’te marka şehirlerden marka bir ülke oluşturabiliriz” dedi

Ceylan İnşaat Zer Göztepe projesine başlayacak!

Tümexpo Fuarı’nda sektörü değerlendiren Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, " Bostancı’daki konut projemiz olmak üzere Zer Göztepe gibi yeni projelerimizi de birer birer hayata geçireceğiz.” dedi.

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Enka İnşaat Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Enka İnşaat'ın genel kurul toplantısında, Yönetim Kurulu üyelikleri için İcracı Üye olarak Agah Mehmet TARA ve Cem Çeliker, İcracı Olmayan Üye olarak Erdoğan Turgut, İcracı Olmayan Bağımsız Üye olarak Mehmet Mete Başol ve Fatih Osman Tar'ın seçilmesine karar verildi. 

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi. Buna göre, Soner Yılmaz, Zeynep Yılmaz Demirci, Fatma Yılmaz ve Türkay Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Soner Yılmaz, yeniden Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tek-Art İnşaat'ın yönetim kuruluna seçilen üyeler görev taksimi yaptı. Soner Yılmaz Tek-Art İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28!

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28 olarak güncellendi.

İntema İnşaat yönetim kurulu üyelerini seçti!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu'nun 19 Nisan 2021 tarihli toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nde ("Tebliğ") yer alan hükümler çerçevesinde yönetim kurulu üyeleri seçildi.

Ceylan İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldan bu yana faaliyette bulunan  Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar verildi. 

Ceylan İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 20 Eylül'de!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar çıktı.

Ceylan İnşaat'ın konkordato davası 8 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için 3 aylık sürenin ardından 2 ay daha ek süre verilmişti. Bu süre 86 gün daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 2 Ekim'de görülecek...

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan Haberi

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan

Markalaşan şehirlerin Türkiye ekonomisine katkısını artırmak amacıyla düzenlenen Marka Şehirler Zirvesi’nde Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan “Gerekli yatırımlar, kentsel dönüşüm uygulamaları ve akıllı altyapı sistemleri ile 2023’te marka şehirlerden marka bir ülke oluşturabiliriz” dedi



İstanbul’da gerçekleştirilen Marka Şehirler Zirvesi, Türk ekonomisinde marka gücü ve değeri olan firmaları buluşturdu. Markalaşmada bölgesel, ulusal ve yerel düzeyde uygulanan ekonomi politikalarının konuşulduğu zirvede, Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, marka şehir olgusunun önemli bir kalkınma modeli olduğunu belirtti. Popülariteye sahip kimi şehirlerin bulundukları ülkelerin bile önüne geçmeyi başarabildiğine dikkat çeken Ceylan, Türkiye’de de İstanbul başta olmak üzere birçok şehrin bu potansiyele sahip olduğunu, gerekli altyapı çalışmalarının tamamlanması ile yeni marka şehirlerin çıkabileceğini söyledi.


Tek eksiğimiz güzel bir ambalaj

Şehirleri markalamanın en başta turizm...