26 / 07 / 2024

ceylan pınar tarım işletmesi

ceylan pınar tarım işletmesi

Türkiye'nin en büyük araziye sahip olan Ceylanpınar Tarım İşletmesi, 24 saat boyunca kameralarla izleniyor...

Tarım Kredi yeni ay kataloğunu yayımladı! İndirimler peş peşe geldi! 5 kg Persil 99 TL, 1 kg küp şeker 24 TL'ye düştü!

Tarım Kredi Kooperatifleri Market haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. İndirimler peş peşe geldi! 5 kg Persil 99 TL, 1 kg küp şeker 24 TL'ye düştü. İşte güncel katalog ve fiyat listesi... 

Çiftçilere yeni destek müjdesi! Tarım Bakanı resmen açıkladı! Peş peşe açıklamalar çiftçileri sevindirdi!

​​​​​​​Mazot ve gübre desteği ödemeleri yatıp yatmadığı sorusunun sorgulanan konular arasında yer alırken, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destekleme ödemeleri doğrultusunda 1 milyar 653 milyon 871 bin TL’nin çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını duyurdu.

Tarım Kredi'de şahane indirim kampanyası! Ayçiçek yağı 135 TL, küp şeker 24 TL! 5 Mart 2023 fiyat listesi...

Tarım Kredi indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Peki Tarım Kredi'de indirimli aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 5 Mart 2023 fiyat listesi...

EYT'de şok detay! Adına tarım arazisi olanlar ile TMO'ya ürün satanlara EYT müjdesi! Hemen bu şartlara bakın!

Türkiye’de hiç sigorta girişi olmayıp 25-30 senedir yurt dışında yaşayanlar, borçlanma ve hizmet kazanarak EYT ile emekli olmaya hak kazanacak. SGK girişi olmayıp adına tarım arazisi bulunanlar ve TMO'ya ürün satanlar da faydalanabilecek. İşte ayrıntılar...

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı 1 ay süre ile askıya çıkarıldı.

Sarı Metal, enerji, tarım emtiaları düşüşe geçti! İşte 11 Ekim 2022 emtia piyasalarında son durum!

Emtia borsalarına yatırım yapan vatandaşların yakından takip ettiği kıymetli metal, enerji, tarım ve sanayi emtialarında yeni güne kayıp vererek başladı. 

Tarım Kredi market saat kaçta açılıp, kapanıyor? İşte Tarım Kredi market çalışma saatleri!

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde beklenen indirim başladı. Vatandaşlar bu yüzden Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin çalışma saatlerine dair detayları araştırmaya başladı. İşte o detaylar!

Duyan poşetini alıp koşacak! Tarım Kredi 6 Ağustos aktüel ürünler kataloğu açıklandı! 6 Ağustos 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin 6 Ağustos 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, bugün Tarım Kredi Kooperatiflerinde hangi aktüel ürünler indirime girdi, fiyatları ne kadar TL oldu? İşte 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Hacıraifoğlu tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Mira Prefabrik İnşaat Makina Tarım Ve Hayvancılık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mira Prefabrik İnşaat Makina Tarım Ve Hayvancılık İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Daş Durmuş tarafından kuruldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

ceylan pınar tarım işletmesi Haberi

ceylan pınar tarım işletmesi
1 milyon 761 dekar arazi varlığına sahip, Ceylanpınar Tarım İşletmesi, 24 saat boyunca  Gümüşsu, Beyazkule, Gökçayır ve Karataş istasyonlara kurulan kameralarla izleniyor. Toplam 150 kameradan gözlem yapılarak olumsuz durumların önüne...