11 / 05 / 2024

Ceylanpınar öğrenci yurdu ne zaman açılacak

Ceylanpınar öğrenci yurdu ne zaman açılacak

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde inşa edilen kız öğrenci yurdunun inşaatında sona gelindi. Belediye Başkanı Menderes Atilla, 200 kişilik yurdun inşaat çalışmalarını inceledi.

Şanlıurfa Ceylanpınar Öğrenci Yurdu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde inşa edilen kız öğrenci yurdunun inşaatında sona gelindi. Belediye Başkanı Menderes Atilla, 200 kişilik yurdun inşaat çalışmalarını inceledi.

Merter Novu Öğrenci Yurdu fiyatları!

Merter Novu Öğrenci Yurdu projesi Eylül ayında hizmete açılıyor. Novu Öğrenci Yurdu'nda su, elektrik, temizlik ihtiyaçlarını Nef karşılayacak...

Nef Novu Öğrenci Yurdu oda fiyatları!

Nef Novu Öğrenci Yurdu oda fiyatları belli oldu. Ön taleplerin toplandığı Merter Novu Öğrenci Yurdu projesi Eylül ayında açılacak...

NOVU Öğrenci Yurdu Merter adres!

NOVU Öğrenci Yurdu Merter adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Nef 12 Merter projesinin bir bloğunda yer alan Novu Öğrenci Yurdu, Eylül'de hizmete açılıyor...

Nef NOVU Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak?

Nef'in Merter'de hayata geçirdiği NOVU Öğrenci Yurdu projesinde ön talepler toplanıyor. Nef Merter 12 projesinin bir bloğunda planlanan NOVU Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak?

Nef NOVU Merter Öğrenci Yurdu!

Nef NOVU Merter Öğrenci Yurdu, bu yıl Eylül'de hizmete açılıyor. Nef NOVU projesinde kiralık ve satılık olarak planlanan odalarda üniversite öğrencilerinin ihtiyaçları A'dan Z'ye karşılayacak sosyal imkanlar bulunuyor...

NEF'ten NOVU Öğrenci Yurdu!

NOVU Öğrenci Yurdu, NEF tarafından Merter'de inşa ediliyor. Yurt, öğrencilere kapılarını bu sene Eylül ayında açacak. NOVU, metro ve metrobüse 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor.

İlber Ortaylı'dan Üsküdar'daki öğrenci yurdu inşaatına tepki!

İstanbul'un Üsküdar ilçesindeki Mimar Sinan'ın eseri, 450 yıllık Atik Valide Külliyesi'nin dibine beton dökülüp öğrenci yurdu inşasına başlanmıştı. Prof. Dr. İlber Ortaylı bu olaya büyük tepki gösterdi.

Diyarbakır'daki kız öğrenci yurdu bu yıl hizmete açılacak!

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, 2016-2017 eğitim yılında hizmete açılacak 272 kişilik Kız Öğrenci Yurdu’nu denetledi.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a altyapı yatırımı!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde "Alt yapı sorunlarına 100 yıllık çözümler" hedefiyle çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yıllardır alt yapı sorunu yaşayan Ceylanpınar'da geniş kapsamlı çalışma başlattı.

İzmit Tepeköy'de öğrenci yurdu inşa ediliyor!

İzmit Belediyesi’nin vizyon projeleri kapsamında Tepeköy Mahallesi Egemenlik Caddesi’nde 138 yatak kapasiteli öğrenci yurdu inşasının temeli dün gerçekleştirilen törenle atıldı. Proje tamamlandığında 3 milyon 28 bin TL’ye mal olacak.

Niğde'de 4 bin kişilik öğrenci yurdu çalışmaları sürüyor!

Niğde Üniversitesi öğrencilerinin barınma sorununu çözmek amacıyla İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan 4 bin kişilik öğrenci yurdu ile Akkaya Barajı arasında kalan 30 dönümlük alanda peyzaj ve rekreasyon çalışmaları sürüyor.

Şanlıurfa Ceylanpınar'ın çehresi değişiyor!

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra ilçeler ve kırsal bölgelerde halkın sorunlarına çözüm odaklı çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar'daki değişime öncülük ediyor.

Ceylanpınar öğrenci yurdu ne zaman açılacak Haberi

Ceylanpınar öğrenci yurdu ne zaman açılacak

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi tarafından inşa edilen Ceylanpınar Kız Öğrenci Yurdu'nun inşaatında sona yaklaşıldı. 2017 yılında bakan ve milletvekillerinin katılımıyla temeli atılan 200 kişilik yurdun yeni dönemde hizmete açılması planlanıyor. 

Milliyet'te yer alan habere göre, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla çalışmaların sürdüğü kız yurdunu inceledi. Kız yurdunun çalışmalarında sona gelindiğini, ve açılış için gün saydığını söyleyen Atilla, yurda Ceylanpınar'ın ihiyacı olduğunu belirtti.

Atilla, "Kırsaldan gelen kız çocuklarımızın konaklama konusunda büyük bir sıkıntıları vardı. Biz de öğrencilerimizin sıkıntılarını gidermek için kolları sıvadık ve geçen yıl yurdumuzun temellerini atıp çalışmalara başladık.Yakın zamanda yurdumuz tamamen bitirilip kız çocuklarımızın hizmetine sanacağız. Yurdumuz 2018-2019 eğitim-öğretim yılında hazır hale gelecek. Kız yurdu ilçemiz için büyük bir eksikti. Ceylanpınar Belediyesi olarak bu eksikliği gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kız yurdumuz Ceylanpınar’a...