28 / 07 / 2024

ceylanpınarın altyapısı yenileniyor mu

ceylanpınarın altyapısı yenileniyor mu

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde "Alt yapı sorunlarına 100 yıllık çözümler" hedefiyle çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yıllardır alt yapı sorunu yaşayan Ceylanpınar'da geniş kapsamlı çalışma başlattı.

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısına Turkcell imzası!

Turkcell ve Huawei güçlerini İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısı için birleştirdi.

Ceylanpınar 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde inşaat sürüyor!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, çalışmaların devam ettiği 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde incelemeler yaptı. Ceylanpınar 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde inşaat sürüyor.

Balıklıgöl'ün altyapısı yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi içerisindeki altyapı, drenaj ve su tahliye kanallarını yenilemek için çalışma başlattı.

Ceylanpınar'da kent çalışmaları devam ediyor!

Ceylanpınar’da Büyükçaylı Mahallesinde ve altyapısı tamamlanan yerlerde yol çalışması başlatıldı.

Trabzon Uzungöl'ün altyapısı yenileniyor!

Trabzon Çaykara'daki Uzungöl’de gerçekleştirilecek olan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu projeleri Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri tarafından gündeme getirildi.

Şanlıurfa Harran'ın altyapısı yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü Harran ilçesinde başladığı alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Tarihi Kapalıçarşı’nın çatısında restorasyon başladı!

554 yıllık Kapalıçarşı’nın çatısı yenileniyor. Çalışmalara başlanan restorasyon Fatih Belediyesi'nin işbirliği ile gerçekleşecek.

Ceylanpınar Semt Sahası ve Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa'nın tüm ilçelerini güzelleştirmek için çalışmalarını ve yatırımlarını araklıksız sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ceylanpınar'da peş peşe açılışlar gerçekleştirdi.

Sakarya Serdivan'ın altyapısı baştan aşağı yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Serdivan’ın tüm altyapısının yenileneceği projeyle ilgili açıklama yaptı.

Taksim'deki nostaljik tramvayın altyapısı yenilenecek!

Taksim Meydanı ile Tünel arasında çalışan ve seferlerine ara verilen nostaljik tramvayın altyapı yenileme çalışmalarına başlandı.

Sakarya'nın altyapısına 45 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Ferizli ve Söğütlü ilçelerini sağlam altyapı ile buluşturacak projede çalışmaların aralıksız sürdüğünü dile getirdi.

Viranşehir ve Ceylanpınar'ın yolları yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerindeki kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak devam ediyor.

ceylanpınarın altyapısı yenileniyor mu Haberi

ceylanpınarın altyapısı yenileniyor mu


Tüm ilçelerde olduğu gibi Ceylanpınar'ın alt yapısında revizyonuna giderek ilçe genelinde büyük bir gelişim ve dönüşümü gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, yapmış olduğu sistemli çalışmalarla kalıcı çözümler üretiyor.


İlçeyi adeta şantiye alanına çevirerek ilçenin yıllardır yaşadığı alt yapı soruna çözümler üreten Büyükşehir Belediyesi, 12 bin metre kanalizasyon, 4 bin 200 metre içme suyu hattı çekti.


15 yıldır kanalizasyon sorunu yaşadıklarını ifade eden Ceylanpınarlı Mahsum Arı, "Allah Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'den razı olsun, yıllardır alt yapı sorunu yaşıyorduk. Şimdi alt yapımızı yapıyorlar çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.


Ceylanpınarlı Ömer Artuk ise, "Alt yapımız yoktu. Allah razı olsun yeni yeni hizmetler geliyor. Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz" dediler.



Şanlıurfa Büyükşehir...