06 / 05 / 2024

çeyrek altın fiyatı ne olur

çeyrek altın fiyatı ne olur

Kuyumculardan son dakika çeyrek altın açıklaması geldi. Kuyumcular çeyrek altının 400 lira birden yükseleceği tarihi açıkladı. Ayrıntılar haberimizde...

Kapalıçarşı'da altın fiyatları! Çeyrek altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Reşat altın kaç TL? 4 Mayıs altın fiyatları

Yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 4 Mayıs altın fiyatları.

Çeyrek altın fiyatları canlı! Bugün çeyrek altın ne kadar oldu? 3 Mayıs 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırıcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gram altından sonra çeyrek altın alıyor. Peki çeyrek altın fiyatı bugün ne kadar? Çeyrek altın fiyatları canlı....

Gram altın 3.200 TL! Elinde altını olanlara büyük şok: Gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Son dakika gram, çeyrek altın fiyatları tek tek açıklanırken; 3 bin 200 TL tahmini yatırımcıları şok etti. İşte gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Altın fiyatları düşüyor! Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? 27 Nisan Harem altın fiyatları!

Altın fiyatları düşmeye başladı. Haftaya yükse seviyelerle başlayan altın, hafta sonuna doğrı düşmeye başladı. Gram altın fiyatı 2 bin 538 liraya geriledi. Peki 27 Nisan Cumartesi altın fiyatları ne kadar? İşte harem altın fiyatları...

Altın  fiyatları tırmanışa geçti! Yükseliyor! Çeyrek altın ne kadar? Altının gramı kaç lira? Harem altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde yükselişe geçti. Merkez Bankası faiz kararı sonrası altı gram fiyatında yükseliş görüldü. Peki Çeyrek altın ne kadar? Altının gramı kaç lira? 26 Nisan 2024 harem altın fiyatları!

Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Harem altın fiyatları 24 Nisan 2024

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Ons altın fiyatı 2328 dolar oldu. Peki Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Harem altın fiyatları 24 Nisan 2024.

Gram altın kaç TL? İslam Memiş'ten altın alacaklara, altını olanlara uyarı geldi: Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan!

Bayram öncesinde altın fiyatlarında hareketlilik olup olmadığı araştırılıyor. Peki gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? İşte Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan 2024...

Reşat altın fiyatı görenleri şaşırttı! Vatandaş çeyrek altın bulamıyor, yarım altın alıyor! Kuyumcular doldu taştı

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının düşmesi ile kuyumculara akın ederken, piyasada çeyrek altın sıkıntısı yaşanmaya başladı. Çeyrek altın bulamayanlar ise tercihlerini yarım altından yana kullanıyor. Bugün çeyrek altın ne kadar? Reşat altın fiyatı bugün kaç lira?

Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika: Altın fiyatların bugün ne kadar? Tam, çeyrek altın fiyatı 2024 son dakika

Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda altın fiyatlarının düşüşe geçmesi ile çeyrek altın yatırımcılar tarafından sıkça tercih ediliyor. Ata, tam, çeyrek altın fiyatı 2024 son dakika...

1 Mart 2024 son dakika altın fiyatları: Gram altın 2 bin 136 TL, çeyrek altın 3 bin 509 TL!

1 Mart 2024 son dakika altın fiyatları yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün güne yükselişe başlarken, gram altın 2 bin 136 TL, çeyrek altın 3 bin 509 TL oldu. 

Kapalıçarşı'da altın piyasası! 27 Ocak Cumartesi gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatı!

Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları en çok merak edilip araştırılanlar arasında geliyor. Altın almak isteyenler Kapalıçarşı altın piyasasını araştırıyor. İşte 27 Ocak Cumartesi altın fiyatları.

Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın 3 bin 387 TL oldu! 26 Ocak 2024 altın fiyatları

Altının ons fiyatı bugün dolar endeksi ve BAD tahvil verilerinin etkisiyle yükselişe geçti. Çeyrek altın haftanın son işlem gününde 3 bin 387 TL oldu. İşte 26 Ocak 2024 altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fırladı! Çeyrek altın resmen uçtu! 23 Kasım Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı öncesi resmen fırladı. Çeyrek altın fiyatı ise adeta uçuşa geçti. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 23 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

çeyrek altın fiyatı ne olur Haberi

çeyrek altın fiyatı ne olur

Kuyumcular çeyrek altın için yeni tahminde bulundu. Altın fiyatlarındaki hareketlilik devam ederken kuyumculardan son dakika çeyrek altın açıklaması geldi. Ülkemizde düğün sezonun açılması ile birlikte altına talebin arttığını söyleyen kuyumcular çeyrek altın için kritik rakamı açıkladı.

Peki çeyrek altın kaç lira olacak? Çeyrek altın ne kadar olur? Çeyrek altın ne zaman yükselecek? İşte merak edilen çeyrek altın fiyatları...

ÇEYREK ALTIN  FİYATI YÜZDE 45 ARTTI

Kuyumcular, çeyrek altının geçen yıla göre yüzde 45 oranında arttığını söyledi. 2021 yılında yaklaşık olarak 650-660 lira seviyesinde olan gram altının  2022 yılında şu anda 983 lira olduğunu söylen kuyumcular yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altına olan talebin yükseldiğini söyledi.

Kuyumcular, gram altındaki artışın 6 aylık süre zarfında, doları geçtiğini, altının her zaman iyi kazandıran yatırım aracı...