03 / 05 / 2024

Cezmi Çatalkaya

Cezmi Çatalkaya

ACK Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ali Can Kazan, Cezmi Çatalkaya, Muhammed Abdulk Çatalkaya ve Veysel Çatalkaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Nisan 2013 tarihinde kuruldu

Gedik Vana Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gedik Vana Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon 980 bin 768,43 TL sermaye bedeli ile Hülya Gedik, Erkan Akten ve Cezmi Kurtuluş ortaklığında kuruldu.

Gedik İleri Kaynak Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gedik İleri Kaynak Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te 125 milyon 575 bin 713,42 TL sermaye bedeli ile Hülya Gedik, Erkan Akten ve Cezmi Kurtuluş ortaklığında kuruldu.

İzmir'de konut imarlı 4 arsa satılıyor! Arsa alacaklar hemen bakın! 

İzmir ili Karaburun Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Karaburun ilçesi, Merkez, İskele ve Çatalkaya mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve satışla ilgili tüm detayları...

Art Az Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Az Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Alvan Gasımov, Asıf Nasırov, Cezmi Aysoy ve Hakan Aycan ortaklığında kuruldu.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm süreci nasıl olacak?

İzmir'de Narlıdere'de 4 mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesini Narlıdere Çatalkaya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar Esen ve S.S. Çatalkaya Konut Yapı Kooperatif Başkanı Zeynal Koçak değerlendirdi.

İzmir Narlıdere’deki kentsel dönüşüme mahallelilerden tepki!

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm kapsamına alınan İnönü, Çatalkaya, Atatürk ve Narlı mahallelerinde yaşayan vatandaşlar planlara itiraz edeceklerini belirtti.

İzmir Narlıdere'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Narlıdere Belediyesi, 4 ayrı mahallede uzun senelerdir devam ettirdiği kentsel dönüşüm projelerinde mutlu sona geldi. Çatalkaya, Narlı, Atatürk ile 2. İnönü mahallelerini dahil eden kentsel dönüşüm projeleri için beklenen müjde Ankara’dan verildi.

Onem Group Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onem Group Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Ferda Çatalkaya tarafından kuruldu.

Türkiye'de 200 bin bina kentsel dönüşüme girdi! 

Tektaş İmar Barışı Uzmanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Çatalkaya, Türkiye'de 200 bin binanın kentsel dönüşüm kapsamına girdiğini söyledi. Ayrıca, 1.2 milyon adet binanın kentsel dönüşüm için sırada olduğunu belirtti. 

İmar barışından 19 milyar TL geldi!

Tektaş İmar Barışı Uzmanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Çatalkaya, "İmar Barışı’na başvurular için 15 Haziran, ödemeler için ise 30 Haziran son gün olacak. Şu ana kadar 10 milyon adet başvuru yapıldı ve 19 milyar liralık gelir elde edildi" dedi..

Binalara deprem kimliği önerisi!

Tektaş Kentsel Dönüşüm Uzmanı Çatalkaya, Türkiye'de çok fazla deprem riskli bina bulunduğuna dikkat çekti. Çatalkaya, binaların enerji kimlik belgesi olduğu gibi deprem kimlik belgesinin de oluşturulması gerektiğini söyledi...

Oturduğunuz bina sağlam mı?

Tektaş Kentsel Dönüşüm Uzmanı Çatalkaya, vatandaşların binalarının sağlam olup olmadığı ile ilgili bir ön tespit yapabileceğini belirterek en önemli 7 maddeyi sıraladı...

Boğaziçi’nden 150 milyon TL gelir!

Tektaş İmar Affı Uzmanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Çatalkaya, yeni düzenlemeden yararlanacak bina sayısının 14 bin civarında olduğunu belirterek, devletin bu değişiklikle 150 milyon lira gelir elde edebileceğini söyledi...

Cezmi Çatalkaya Haberi

Cezmi Çatalkaya

ACK Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ali Can Kazan, Cezmi Çatalkaya, Muhammed Abdulk Çatalkaya ve Veysel Çatalkaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Nisan 2013 tarihinde kuruldu. ACK Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri devre mülk apart otel motel kamping gibi turistik tesisler organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri mesken ev apartman işyeri arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


ACK Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Bakırköy, İncirli Caddesi, Özer Apartmanı,...