28 / 04 / 2024

Cezmi Gerzen

Cezmi Gerzen

Renk Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Park Inn Bay Radisson İstanbul Atatürk Airport Otel Şubesi, Cezmi Gerzen ve Mustafa Cengiz Gerzen Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Gedik Vana Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gedik Vana Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon 980 bin 768,43 TL sermaye bedeli ile Hülya Gedik, Erkan Akten ve Cezmi Kurtuluş ortaklığında kuruldu.

Gedik İleri Kaynak Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gedik İleri Kaynak Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te 125 milyon 575 bin 713,42 TL sermaye bedeli ile Hülya Gedik, Erkan Akten ve Cezmi Kurtuluş ortaklığında kuruldu.

Art Az Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Az Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Alvan Gasımov, Asıf Nasırov, Cezmi Aysoy ve Hakan Aycan ortaklığında kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üyeleri hakkında dava!

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üyeleri olan Akgün Türer ve Cezmi Öztürk hakkında ceza davası açıldı...

Denizli Cezmi Ökten Evi restore edildi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentteki tarihi evleri restore ederek şehir yaşamına kazandırmaya devam ediyor.

Denizli Cezmi Ökten 1 Evi restore edilecek!

Kentin tarihi değerlerine yönelik yaptığı hizmetlerle büyük takdir kazanan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Cezmi Ökten 1 Evini restore ederek Denizli halkının hizmetine sunacak.

Mizan 34 Emlak İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mizan 34 Emlak İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Cezmi Kaplan ve Mehmet Emin Çiftçi tarafından 100 bin TL sermaye ile Zeytinburnu'nda kuruldu.

Mersin Kent Konseyi yeni hizmet binasına kavuştu!

Mersin Kent Konseyi’nin Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki yeni çalışma binasının açılış töreni gerçekleştirildi, Yeni hizmet binasının açılışına, Mersin Vali Yardımcısı Cezmi Türk Göçer de katıldı...

Eyüp Kemerburgaz Semt Polikliniği'nin temeli atıldı!

Eyüp Belediyesi, Kemerburgaz Semt Polikliniği’nin temel atma törenine Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp İlçe Sağlık Müdürü Cezmi Hasanoğlu, Eyüp SSK Başhekimi Hasan Karahan ve Kemerburgazlılar katıldı.

Renk Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Park Inn Bay Radisson İstanbul Atatürk Airport Otel Şubesi açıldı!

Renk Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Park Inn Bay Radisson İstanbul Atatürk Airport Otel Şubesi, Cezmi Gerzen ve Mustafa Cengiz Gerzen Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Taurus Eminel İnşaat ve Finansal Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Taurus Eminel İnşaat ve Finansal Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cezmi Yarış tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Aralık'ta Servet Han'da kuruldu

ACK Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

ACK Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ali Can Kazan, Cezmi Çatalkaya, Muhammed Abdulk Çatalkaya ve Veysel Çatalkaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Nisan 2013 tarihinde kuruldu

GSD Denizcilik ve İnşaat'ta kimler yönetim kadrosunda

GSD Denizcilik ve İnşaat'ta Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüten M. Turgut Yılmaz'ın yanı sıra Akgün Türer, Murat Atım, Ergün Aral, Cezmi Öztürk, Eyüp Murat Gezgin, Ekrem Can ve Sedat Temeltaş görev yapıyor

Cezmi Gerzen Haberi

Cezmi Gerzen

Renk Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Park Inn Bay Radisson İstanbul Atatürk Airport Otel Şubesi, Cezmi Gerzen ve Mustafa Cengiz Gerzen Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon 200 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da kuruldu. 


Renk Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Park Inn Bay Radisson İstanbul Atatürk Airport Otel Şubesi iş konusu; Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti vermeyenler ile devre mülkler hariç) 


Renk Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Park Inn Bay Radisson İstanbul Atatürk Airport Otel Şubesi adres: Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi, Fatih Caddesi,...