16 / 05 / 2024

Cg Konsept Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Cg Konsept Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Cg Konsept Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 26 Eylül 2017 tarihinde 200 bin TL sermaye ile Cuma Güzey tarafından kuruldu.

Hogen Mimarlık Konsept Dizayn Limited Şirketi kuruldu!

Hogen Mimarlık Konsept Dizayn Limited Şirketi Kağıthane'de Bülent Özhalepli, Erdoğan Erkul ve Onur Uslu ortaklığında kuruldu. 

Cg Grubu İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Cg Grubu İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Burak Can ve Fuat Gül tarafından kuruldu.

Mina Konsept Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mina Konsept Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Levent Acar tarafından kuruldu.

Kağan Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kağan Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ümit  Tunç tarafından kuruldu.

Konsept Md Mimarlık İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Konsept Md Mimarlık İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Douaa M. Alı Muthane ve Mustafa Karadağ ortaklığında kuruldu.

Cg Design Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Cg Design Mimarlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Canan Aylin Galip tarafından kuruldu.

Ava Konsept Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ava Konsept Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşen Çolak ve Vildan Çolak ortaklığında kuruldu.

Çelebi Konsept İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebi Konsept İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Çelebi tarafından kuruldu.

Yerce Mimarlık'tan Yataş'a kurumsal konsept tasarım! 

Yerce Mimarlık, Yataş için yenilenen marka kimliğine uygun olarak, alışılmışı farklı kılacak bir kurumsal konsept tasarımı gerçekleştirdi. 

Icg Mimarlık Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Icg Mimarlık Ve Otelcilik Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Ceyhan Gönen tarafından kuruldu. 

Kurumsal Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurumsal Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Ersoy tarafından kuruldu. 

Gayrimenkulde farklılık arayışına mimarlık şirketleri yetişiyor!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esin Tümer, konsept projelerle boy gösteren gayrimenkul şirketleri, farklılık peşinde koştuğunu, bu anlarda gayrimenkulcülerin yardımına mimarlık şirketlerinin yetiştiğini yazdı..

Cg Konsept Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cg Konsept Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 26 Eylül 2017 tarihinde 200 bin TL sermaye ile Cuma Güzey tarafından kuruldu.

Cg Konsept Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Cg Konsept Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi


Cg Konsept Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile Cuma Güzey tarafından 26 Eylül 2017 tarihinde kuruldu. 


Cg Konsept Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu; a. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. b. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. c. Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Cg Konsept Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; Şahkulu Mh.Galip Dede Cd. N.19/1...