04 / 05 / 2024

CH Özgökçe Turizm ve Seyahat İnşaat adres

CH Özgökçe Turizm ve Seyahat İnşaat adres

CH Özgökçe Turizm ve Seyahat İnşaat Akaryakıt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi, Bayazıt Kuşçu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Şahin tarafından kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi açıldı!

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Çiçek tarafından açıldı.

Kianmehr Group Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kianmehr Group Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile hengameh Bakhtiyari tarafından kuruldu.

Mirada Yatçılık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mirada Yatçılık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Şahin ve Tamer Celep ortaklığında kuruldu. 

Anka Taşımacılık E-Ticaret Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Anka Taşımacılık E-Ticaret Turizm Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Yılmaz tarafından kuruldu.

Tekçel Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tekçel Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Birsel Tekçe tarafından kuruldu.

TPR Proje Danışmanlık Eğitim Organizasyon Turizm Yayıncılık GIda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TPR Proje Danışmanlık Eğitim Organizasyon Turizm Yayıncılık GIda İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökhan Ceylan tarafından kuruldu.

Land Roses Turizm Emlak Sağlık Eğitim Danışmanlığı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Roses Turizm Emlak Sağlık Eğitim Danışmanlığı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed F.M.  Mohammedsdek tarafından kuruldu. 

Albar Group Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim İnşaat Turizm Gıda Kozmetik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi kuruldu!

Albar Group Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim İnşaat Turizm Gıda Kozmetik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ahmed Mohammed Albar ve A. Abduşşah M Albar ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu. 

Fevzi Özgökçe: Yapılar dayanıklı ve doğru yere yapılmalı!

Van'ın Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle açıklama yaptı. Yayınladığı mesajda; dikey mimari yerine yatay mimariye önem verildiğini belirtti.

Z.C.E Turizm İnşaat Emlak Otomotiv İçecek Organizasyon Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z.C.E Turizm İnşaat Emlak Otomotiv İçecek Organizasyon Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Eda Güngör tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nevii Gayrimenkul Danışmanlık Organizasyon Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nevii Gayrimenkul Danışmanlık Organizasyon Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Ayşe Gülnaz ve Cem Katılmış imzasıyla kuruldu.

CH Özgökçe Turizm ve Seyahat İnşaat adres Haberi

CH Özgökçe Turizm ve Seyahat İnşaat adres

CH Özgökçe Turizm ve Seyahat İnşaat Akaryakıt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi, Bayazıt Kuşçu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Eylül'de kuruldu. 


CH Özgökçe Turizm ve Seyahat İnşaat Akaryakıt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi iş konusu;Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı.


CH Özgökçe Turizm ve Seyahat İnşaat Akaryakıt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi adres: Fatih, Aksaray Mahallesi, İnkilap Caddesi,...