11 / 05 / 2024

Ch Ve Dh Gayrimenkul iletişim

Ch Ve Dh Gayrimenkul iletişim

Ch Ve Dh Gayrimenkul Danışmanlık Teknik Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Varlı tarafından kuruldu.

Miray Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Miray Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Vana Chıkhı tarafından kuruldu.

Tarabıchı Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarabıchı Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Hibe Tarabıchı tarafından kuruldu. 

Maıson Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Maıson Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Dıana Bonch-Bruevıch ve Tatıana Bonch-Bruevıch ortaklığında kuruldu.

Rıchı Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıchı Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Basıl Nızar Nou Aljabarı ve Khaled Mohamed ortaklığında kuruldu.

Al Burak Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Burak Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdelhafıd Akdı ve Ammar Saıd Darouıch  tarafından kuruldu.

Makam 34 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makam 34 Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Şirin ve Kamal Ghannoum Chwıch ortaklığında kuruldu.

İstroyal Grup Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstroyal Grup Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Asma Remıchı ve Malek W.I. Hassan ortaklığında kuruldu.

Ch Ve Dh Gayrimenkul Danışmanlık Teknik Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ch Ve Dh Gayrimenkul Danışmanlık Teknik Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Varlı tarafından kuruldu.

Ch Yağmur Yapı Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ch Yağmur Yapı Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hiyasettin Yağmur tarafından kuruldu.

Travelista Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!  

Travelista Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Ghiath Chıkh Katna ve Mhd Mazen Al Waa ortaklığında kuruldu.

CH Grup Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

CH Grup Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Aktaş tarafından kuruldu.

Saghar Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saghar Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Babak Sahharıchı ve Sahar Tajık ortaklığıyla kuruldu.

Jahrıch Global İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jahrıch Global İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Augustıne P.A Muoma tarafından kuruldu. 

Ch Ve Dh Gayrimenkul iletişim Haberi

Ch Ve Dh Gayrimenkul iletişim

Ch Ve Dh Gayrimenkul Danışmanlık Teknik Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Varlı tarafından kuruldu.

Ch Ve Dh Gayrimenkul Danışmanlık Teknik Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
Şirket konusu ile ilgili aşağıdaki işleri yapabilir; 1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul...