01 / 05 / 2024

Cha Young Cheol Tütkiye

Cha Young Cheol Tütkiye

Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Cha Young Cheol, son dönemlerde Koreli firmaların Türkiye'ye yönelik yatırımlarında artış olduğunu, iş yapma süreçlerinin daha da iyileşme göstermesi halinde bunun daha da artacağını söyledi.

Çıkış tarihi merak ediliyordu! MacBook için tarih verildi!

OLED MacBook ne zaman çıkacağı merak konusu idi. Ekran analisti Ross Young çıkış tarihi olarak emin olmamakla beraber 2024'ü hedef gösterdi.

Begonia Way Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Begonia Way Group Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mınglı Chaı tarafından kuruldu.

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Dunıa Subıra Young tarafından kuruldu.

Aicha Youcef Organizasyon Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aicha Youcef Organizasyon Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bugün Büyükçekmece'de Aıcha Bechır ve Cherıf Djebbar ortaklığında kuruldu.

Cha Yapı İnşaat Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cha Yapı İnşaat Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Vergili, Ahmed Furkan Yavuz ve Halil Eren ortaklığında kuruldu.

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Aiche Yousef Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aiche Yousef Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Aıcha Bechır ve Danıa El Bakrı ortaklığında kuruldu.

Asia Young Designer Awards için son başvuru tarihi 21 Mayıs!

Nippon Paint, ArchClub’ın 30 Nisan tarihinde gerçekleştireceği ve genç mimarların mesleki gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan online buluşmanın sponsoru oldu. 30 Nisan tarihinde saat 21:00’da başlayacak olan etkinlik için son başvuru tarihi 21 Mayıs olarak belirlendi.

Asia Young Designer Awards Türkiye’deki adaylarını bekliyor!

Mimar ve İç Mimar öğrencilerinin hayatlarını değiştirecek olan fırsatlar sunan Asia Young Designer Awards, Türkiye’nin yetenekli tasarımcılarına uluslararası bir dünyanın kapılarını açıyor...

Asia Young Designer yarışması için başvurular başladı!

Nippon Paint tarafından 13 yıldır düzenlenen Asia Young Designer Awards (AYDA) için başvuru süreci başladı. Toplam 16 ülkenin katıldığı yarışmanın 2021-2022 döneminde Türkiye de yer alıyor. 

Eta Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eta Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Özcan, Tuna Hüseyin Özgelen, Ali Murat Apaydın, Mıchaıl Pediaditakis, G.L.Augus T Büning ve Bernd Maser ortaklığında kuruldu.

Chaın And Lınks Co İnşaat Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Chaın And Lınks Co İnşaat Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Luay Zouzou tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul sektörü yaza merhaba partisinde buluştu!

Gayrimenkul sektörü, ULI Türkiye, ULI Next, ULI Young Leaders, Gayrimenkulde Kadın Liderler ve Gayrimenkul Türkiye’nin Ferko Signature Assembly’de ortaklaşa düzenlediği ‘Yaza Merhaba Partisi’nde biraraya geldi.

Cha Young Cheol Tütkiye Haberi

Cha Young Cheol Tütkiye

Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu  Cha Young Cheol, son dönemlerde Koreli firmaların Türkiye'ye yönelik yatırımlarında artış olduğunu, iş yapma süreçlerinin daha da iyileşme göstermesi halinde bunun daha da artacağını söyledi. 


Cheol özellikle Kanal İStanbul ve Boğazın altından gececek yeni tünel gibi önemli altyapı projelerinde işbirliği yapma arzusunda olduklarını kaydetti. 


Ekonomik gelişmenin başından beri Kore Cumhuriyetinin teknik ve mühendislik gelişimine önem verdiğini ve oluşturulan teknik lise ve üniversitede her yıl kalifiye teknisyen yetiştirildiğini anlatan Cha Young Cheol, GSYH içinde ArGe'nin oranında da ülkesinin dünyada ilk sırada yer aldığını...