29 / 04 / 2024

Çıkış tarihi merak ediliyordu! MacBook için tarih verildi!

Çıkış tarihi merak ediliyordu! MacBook için tarih verildi!

OLED MacBook ne zaman çıkacağı merak konusu idi. Ekran analisti Ross Young çıkış tarihi olarak emin olmamakla beraber 2024'ü hedef gösterdi.



MacBook, Apple Inc tarafından geliştirilen ve üretilen bir dizüstü bilgisayar markasıdır. İlk MacBook 2006 yılında piyasaya sürüldü ve o zamandan beri MacBook Air, MacBook Pro ve MacBook dahil olmak üzere birçok farklı model piyasaya sürüldü. Bu bilgisayarlar, Apple'ın macOS işletim sistemini çalıştırır ve gösterişli, minimalist
 tasarımları ve yüksek performanslı donanımlarıyla tanınırlar. Profesyoneller, öğrenciler ve yaratıcı bireyler tarafından video düzenleme, grafik tasarım ve programlama  gibi çeşitli görevler için yaygın olarak kullanılırlar.

Çıkış tarihi merak ediliyordu! MacBook için tarih verildi!

Apple, OLED ekrana sahip ilk MacBook modeli için çalışmalarını hızlandırdı. İki büyük analist, ilk OLED MacBook’un ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda farklı görüşlere sahip.  Ekran analisti Ross Young, 2024’ün başında çıkış yapacağını, Apple analisti Ming-Chi Kuo ise 2024’ün sonunda çıkabileceğini söyledi.

 


Geri Dön