16 / 05 / 2024

Çıkış tarihi merak ediliyordu! MacBook için tarih verildi!

Çıkış tarihi merak ediliyordu! MacBook için tarih verildi!

OLED MacBook ne zaman çıkacağı merak konusu idi. Ekran analisti Ross Young çıkış tarihi olarak emin olmamakla beraber 2024'ü hedef gösterdi.



OLED ekranlı MacBook modeli 2024’te geliyor

Apple, MacBook modellerinde uzun zaman boyunca IPS LCD panel kullandı. Ardından IPS LCD’nin daha teknolojik hali olan miniLED’e geçiş yaptı. OLED teknolojisi ise iPhone X ile akıllı telefonlara gelmeden önce, Apple Watch’ta denendi. Fakat iPad’lerde veya MacBook’larda şu ana kadar tercih yapılmış değil.2023-2026 zaman diliminde Apple’ın tamamen OLED ekranlara geçiş yapması planlanıyor. Ross Young daha önce 2024’te 13 inçlik OLED MacBook’un piyasaya sürülmesini beklendiğini söylemişti.  Fakat Kuo’nun tweetleri, çıkış tarihinin kesin olmadığını belli etti. Geçmişte Apple cihazları hakkında doğru tespitler yapan Ross Young, OLED ekranlı yeni 13 inç MacBook Air, 11 inç iPad Pro ve 12.9 inç iPad Pro modellerini 2024 senesinde piyasaya sürüleceğini söyledi.

Çıkış tarihi merak ediliyordu! MacBook için tarih verildi!

Üç cihazın da daha çok parlaklık ve daha az güç tüketimi için iki kırmızı, yeşil ve mavi emisyon katmanına sahip “çift yığınlı” OLED ekranlara sahip olacağını bildirdi. Apple’ın OLED ekranlı dizüstü bilgisayarın ilerisinde, pazarı yönlendirmek istediği biliniyor. Kuo MacBook’larda OLED’e geçişin, teknolojinin miniLED’e göre daha ince ve hafif  olmasından mütevellit değişik dizaynlara izin vereceğini dile getirdi.

TOGG’un fiyatı belli oldu mu! İşte merak edilen sorunun cevabı

Toplu taşımaya zam geldi! Tam ve öğrenci bilet fiyatları ne oldu! 

Vestel NF52101 No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  11 Ocak 2023 fiyat listesi


Geri Dön