24 / 07 / 2024

Chadi Asaad

Chadi Asaad

Elberk Plastik İnşaat Tekstil Bilgisayar Otel Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulmonim Alabidin, Abdulsalam Alabden, Chadi Asaad, Mahmoud Alabdin tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır, Mahmut Kılıç ve MHD Saad Asaad Bakrı ortaklığında kuruldu. 

Assaad Group Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assaad Group Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Assaad ve Nasr Asaad ortaklığında kuruldu.

Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta 200  bin TL sermaye bedeli ile Asaad A.Y. Al-Sammarraıe tarafından kuruldu.

Said Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Said Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Avcılar’da  600  bin TL sermaye bedeli  ile Asaad Alsaıd tarafından kuruldu.

Latina Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Latina Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  400  bin TL sermaye bedeli  Mhd Ammar Darkhabanı Mohammad Asaad ve  Yaseen DarkhabanI tarafından kuruldu.

Easy Life İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Easy Life İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Chadi El Ahmad ve Soufiane Hamoudan tarafından kuruldu.

AL Bisfur Organizasyon Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AL Bisfur Organizasyon Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Marwa Asaad Abdullah Abdullah ve O.Abdulmohsın Jawad Al Janabi ortaklığında kuruldu.

Strive Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Strive Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Basem Asaad ve Khaled Toukabrı ortaklığında kuruldu. 

Lk Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Lk Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile K.Ibrahım Kurdı ve Lına Al Asaad ortaklığında kuruldu. 

Al Sedrah İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Sedrah İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Reem Al Asaad ve Mohammad Abdulah ortaklığında kuruldu. 

Al Jalaa İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Jalaa İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Amr Osman, Asaad Shammo ve Moamar Osman ortaklığında kuruldu. 

Asaad Group İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asaad Group İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Mohammas Asaad tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pegasus Group Gayrimenkul İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pegasus Group Gayrimenkul İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Ashraf Asaad Ahmed tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Chadi Asaad Haberi

Chadi Asaad

Elberk Plastik İnşaat Tekstil Bilgisayar Otel Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulmonim Alabidin, Abdulsalam Alabden, Chadi Asaad, Mahmoud Alabdin tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu. Elberk Plastik İnşaat Tekstil Bilgisayar Otel Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticaretahaneinşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Elberk Plastik İnşaat Tekstil Bilgisayar Otel Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Güngören, Maraşal Çakmak Mahallesi, Mahmudiye Sokak,...