28 / 04 / 2024

Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta 200  bin TL sermaye bedeli ile Asaad A.Y. Al-Sammarraıe tarafından kuruldu.



Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta 200  bin TL sermaye bedeli ile Asaad A.Y. Al-Sammarraıe tarafından kuruldu.

Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, kara yolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, konut, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza,otel, motel, villa, pansiyon, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, turistik konaklama tesislerinin inşasını yapmak, taahhütlerde bulunmak. Kat karşılığı mesken ve iş yerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve iş yerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 2. Her türlü motorlu taşıt otomobil, otobüs, minibüs, kamyon, kamyonet, taksi, motosiklet, bisiklet ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, greyder, silindir, ağır iş makinelerinin kiralama hizmetini yapmak, alım satımını yapmak. Oto galerileri açmak, işletmek. 3. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Her türlü arsa, arazi, ev, dükkan, iş yeri ve diğer emlak alım satımı, pazarlamasını, kiralanmasına aracılık etmek. 4. Her türlü kozmetik, parfüm, krem, solüsyon ve güzellik ürünlerinin alım satımını yapmak. 5. Her türlü ticari emtianın alım satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. 6. Seyahat acentalarının faaliyetlerini yapmak, yerli ve yabancı turistlerin yurt içi ve yurt dışı turlarını düzenlemek. hotel rezervasyonları, uçak ve otobüs biletlerini temin etmek.


Geri Dön