12 / 05 / 2024

Go Tour Gayrimenkul iletişim

Go Tour Gayrimenkul iletişim

Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta 200  bin TL sermaye bedeli ile Asaad A.Y. Al-Sammarraıe tarafından kuruldu.

Go Imlak Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go Imlak Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Alabvaını tarafından kuruldu.

Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta 200  bin TL sermaye bedeli ile Asaad A.Y. Al-Sammarraıe tarafından kuruldu.

Tour Plus Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tour Plus Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yenibosna’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmalek Manla, Mohamad A Mahhouk, Mohamed Mahmalat tarafından kuruldu.

Cham Tour Turizm Gayrimenkul Danışmanlık İç ve Dış Limited Şirketi kuruldu!    

Cham Tour Turizm Gayrimenkul Danışmanlık İç ve Dış Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Mohammad ve Ali Diab ortaklığında kuruldu. 

Arıo Tour Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıo Tour Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Majıd Hameed Atıyah tarafından kuruldu.

Flap Tour, Transform Fikirtepe'deki 2 katı 21,1 milyona aldı!

Flap Tour, Fikirtepe'de Obaköy Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Transform Fikirtepe projesinden 27 bağımsız bölümden meydana gelen 2 katı toplam 21.1 milyon TL'ye aldı...

Go Genç Proje Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go Genç Proje Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Şahsenem Genç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Gayrimenkul fiyatları artacak mı?

Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi değeri, 2017 yılı 3. çeyrekte, geçen çeyrek döneme göre yüzde 3 azalışla 109.0 (Kısmen İyimser) olarak ölçülmüştür.

Go Yatırım Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Go Yatırım Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Mehmet Erman Görür ile Cüneyt Gazi Koçak ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

MPG Tour Turizm Seyahat Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MPG Tour Turizm Seyahat Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Fariborz Shahbandi, Iraj Jabbari Motlagh Tavoskoeı, Amir Shahbandi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Go Tour Gayrimenkul iletişim Haberi

Go Tour Gayrimenkul iletişim

Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta 200  bin TL sermaye bedeli ile Asaad A.Y. Al-Sammarraıe tarafından kuruldu.

Go Tour Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, kara yolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, konut, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza,otel, motel, villa, pansiyon, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, turistik konaklama tesislerinin inşasını yapmak, taahhütlerde bulunmak. Kat karşılığı mesken ve iş yerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler...