08 / 07 / 2024

Chc Rumeli İnşaat adres

Chc Rumeli İnşaat adres

Chc Rumeli İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Şenkardeşler tarafından kuruldu.

Chc Rumeli İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chc Rumeli İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Şenkardeşler tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Rumeli İnşaat Temizlik Ve Kurumsal Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

Rumeli İnşaat Temizlik Ve Kurumsal Hizmetler Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Çelikkol tarafından kuruldu.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapımı Metrostav Ankara İnşaat'ın!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapım ihalesini Çek firması Metrostav Ankara İnşaat kazandı. Firma, hat inşaatı için 114 milyon 392 bin 854 lira teklif verdi.

TOKİ Rumeli Hisarı 615 hait ve 20 konut ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Rumeli Hisarı Mahallesi'nde 615 Adet HAİT, 2 Adet 53 Üniteli Misafirhane, 20 Adet Komutan Konutu ile Müştemilat İnşaatı ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Rumeli Hisarı 615 adet HAİT ihalesi 7 gün sonra!

TOKİ İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Rumeli Hisarı Mahallesi 615 Adet HAİT, 2 Adet 53 Üniteli Misafirhane, 20 Adet Komutan Konutu ile Müştemilat İnşaatı ihalesi 7 gün sonra yapılacak.

Rumeli Emlak Yatırım Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Rumeli Emlak Yatırım Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Cenk Yılmaz tarafından kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Tarihi Rumeli Han Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tarihi Rumeli Han Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Yüksel tarafından 46 bin 114 TL'lik sermaye ile 13 Eylül'de Laleli, Mesihpaşa Mahallesi'nde kuruldu

Benlitaş İnşaat'ın şikayetinin reddine karar verildi!

Benlitaş İnşaat Nakliyat Hafriyat Konkasör İşletme ve Ticaret Limited şžirketi'nin fahiş fiyatlarla agrega sattığı iddiası üzerine yapılan inceleme sonucunda da soruşturma açılmasına gerek olmadığına karar verildi

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Chc Rumeli İnşaat adres Haberi

Chc Rumeli İnşaat adres

Chc Rumeli İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Şenkardeşler tarafından kuruldu.

Chc Rumeli İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...