29 / 04 / 2024

China International Furniture Fair

China International Furniture Fair

Loda Mobilya, dünyanın en büyük mobilya merkezlerinden biri olan Çin’de, dünyanın ikinci büyük mobilya fuarı China International Furniture Fair’de (Ciff) yerini alacak...

Furniture İstanbul 6 Kasım'da başlıyor!

Furniture İstanbul 2018 mobilya sektörünün en köklü fuarı olarak bu yıl kapılarını 6 Kasım ile 11 Kasım 2018 tarihleri arasında açıyor.

Bank of China Türkiye’deki altyapı projelerine talip!

Bank of China’nın (BOC) Türkiye iştirakinin Genel Müdürü Ruojie Li, Çin’in, Türkiye’deki altyapı yatırımlarının finansmanına talip olduklarını söyledi..

Bank of China, Türkiye'nin altyapısına talip!

Bank of China'nın Türkiye iştirakinin Genel Müdürü Li, Çin’in, Türkiye’deki altyapı yatırımlarının finansmanına talip olduklarını belirterek, "BOC, Türkiye'deki altyapı projelerinin finansmanını sağlayarak köprü görevi görmek istiyor" dedi.

İhlas, China Silk Road Group ile Türkiye’de ortak şirket kuruyor!

İhlas, gelecek dönemin vizyon projesi olarak nitelendirilen Çin’in tarihi İpek Yolu’nu canlandırma girişimine ortak oldu. Çin'in önde gelen firmalarından China Silk Road Group ile stratejik ortaklığa imza atan İhlas, China Silk Road Group ile Türkiye’de ortak şirket kuruyor.

China Homelife Turkey Fuarı açıldı!

China Homelife Turkey Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde 3. kez kapılarını açtı. Fuar 800'den fazla Çinli firmaya ev sahipliği yapıyor.

China Homelife yarın açılıyor!

Türkiye’nin en kapsamlı Çin ürünleri fuarından biri olan China Homelife, yarın açılıyor. Fuar, 3 Haziran'a kadar devam edecek.

Addo Furniture’dan modern ofis yaşamına özel yeni ürünler!

Ofis mobilyaları sektöründe tasarımın gücünü yansıtan özgün ve modern koleksiyonlar geliştiren Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriş yaptı.

Addo Furniture, İSMOB'ta yeni tasarımlarını tanıtacak!

Uluslar arası tasarım anlayışı ile ofis mobilyaları sektöründe özgün ve modern tasarımlara imza atan Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriyor.

Bank of China Türkiye'de faaliyete başlıyor!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, Bank of China'nın (BOC) yılbaşına kalmadan Türkiye'de faaliyetlerine başlayabileceğini söyledi.

Loda Mobilya Çin Mobilya Fuarı'nda yerini alıyor!

Loda Mobilya, dünyanın en büyük mobilya merkezlerinden biri olan Çin’de, dünyanın ikinci büyük mobilya fuarı China International Furniture Fair’de (Ciff) yerini alacak...

Ashley Furniture ile tropikal esintiler yatak odanızda!

Ashley Furniture, ‘Evimde yaz hiç bitmesin’ diyenlere özel ürünleriyle, tropik esintileri evinize getiriyor. Ananas ağacı kaplamalı yatak odası, hem doğallığı hem tarz sahibi tasarımlarıyla tropikal ürünleri sevenlerin yeni gözdesi.

Ashley Furniture'un Back To School indirim kampanyası başladı!

Mobilya ve ev dekorasyonunda trend yaratan Ashley Furniture; okul sezonu başlarken “Back To School” sloganıyla çocuklarını sevindirmek isteyen ailelere özel indirim kampanyası başlatıyor…

Loda Mobilya 7-10 Eylül’de Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda!

Loda Mobilya, dünyanın en büyük mobilya merkezlerinden biri olan Çin’de, dünyanın ikinci büyük mobilya fuarı China International Furniture Fair’de (Ciff) yerini alacak.

China International Furniture Fair Haberi

China International Furniture Fair


Loda Mobilya, dünyanın en büyük mobilya merkezlerinden biri olan Çin’de, dünyanın ikinci büyük mobilya fuarı China International Furniture Fair’de (Ciff) yerini alacak. Bu yıl 38’incisi gerçekleşecek fuar, 7-10 Eylül tarihleri arasında Çin ekonomisinin kalbinin attığı Şangay kentinde düzenlenecek.


Loda, fuar boyunca misafirlerini 1. Hall ve 1B02 standında ağırlayacak. Çin’in dünyanın en büyük mobilya ihracatçısı olduğunu belirten Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, China International Furniture Fair’e katılmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Karaçak, mobilya sektörü için büyük önem taşıyan fuarda, başta franchising çalışmaları, yeni yatırım ve ihracat çalışmaları olmak üzere güçlü iş bağlantıları kurmayı hedeflediklerini belirtti.



Türk mobilya sektörünün dünyaya açılmasında önemli bir yeri olan fuarın, yerli ve yabancı sektör oyuncularını bir araya getiren büyük bir organizasyon olduğunu ifade eden Davut...