05 / 05 / 2024

chp adana büyükşehir belediye başkan adayı 2019

chp adana büyükşehir belediye başkan adayı 2019

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın 2019 yerel seçimlerinde yeniden CHP'den Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Zeydan Karalar kimdir?

Adana Büyükşehir kentsel dönüşümde gaza bastı: 14 yıllık bekleyiş çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesi’ndeki dönüşüm ile ilgili bilgi verdi ve yeni planlarını açıkladı. Peki Adana'daki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Adana Büyükşehir, KDV'den muaf 3 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana ili, Seyhan ilçesi, Kanalüstü ve Zincirlibağlar mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden 37.130 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nın arsa payı karşılığı inşaat yapılandırmasına ilişkin ihale tarihi netleşti. İşte ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Ordu Büyükşehir'in satışa çıkardığı taşınmazlar TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin satışa çıkardığı taşınmazları meclis gündemine taşıdı. 

Adana Büyükşehir'den 19.2 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 2 adet şantiye alanını 19 milyon 268 bin 644 TL'ye kapalı teklif usulü ile kiraya verecek.

İzmir Büyükşehir Belediye binasının yıkımı tartışma yarattı!

İzmir depreminde hasar görmesi nedeniyle tahliye edilen Büyükşehir Belediyesi'nin Konak'taki ana hizmet binası ile ilgili CHP'de fikir ayrılığı yaşandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş yeri kiralarına yüzde 75 zam yaptı!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin pandemiye rağmen mülkiyetinde olan iş yerlerine yüzde 75 oranında zam yaptığını belirtti...

Balıkesir Büyükşehir'in borçları için araziler satılıyor iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarının kapılması için arazilerin satışa sunulduğunu belirtti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yıkılan apartmanların yöneticileri ile bir araya geldi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla  depremde yıkılan apartmanların görevleriyle bir araya geldi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi 59 konutu satışa çıkardı!

Geçtiğimiz 16 ayda toplamda 1000 gayrimenkulü satan CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şimdi de 59 konutu satışa sundu.

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne 'icra' şoku!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptığı açıklamada bir firmanın 2016 yılında aldığı bir ihale üzerine yaptığı işin parasını alamadığı gerekçesiyle kendilerini haciz ile karşı karşıya bıraktığını ve makam odasındaki eşyalarının alındığını belirtti.

Antalya Büyükşehir esnafın kira talebini reddetti!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, esnafın işyeri kirasının kamu tarafından ödenmesi çağrısı yaptı. Antalya Büyükşehir Belediyesi bu çağrıya rağmen kiracısı esnafın ‘kira almayın’ talebini reddetti.

chp adana büyükşehir belediye başkan adayı 2019 Haberi

chp adana büyükşehir belediye başkan adayı 2019

Zeydan Karalar, 1958’de Adana’da doğdu. İlkokul, ortaokul, liseyi Adana’da okudu. 1977 yılında Demokratik Sol Yüksek Öğrenim Derneğini kurdu ve yönetim kurulu başkanlığını yaptı. 

1977-1980 yılları arasında CHP İl Gençlik Kolları Saymanlığı ve Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. 1980 yılında Çukurova Üniversitesi Makine Mühendisliği’nden mezun oldu.

1981’de, 23 yaşında Makina Mühendisleri Odası Başkanlığı'na seçilerek Türkiye’nin en genç oda başkanı unvanını elde etti; 2 yıl bölge başkanlığı ve üst kurul (TMMOB) delegeliği yaptı. 1979-1985 yılları arasında Çukobirlik’te İplik İşletme Şefi olarak çalıştı. 

1985-1991 yılları arasında Alman AEG ETİ Endüstri A.Ş’de Müşteri Hizmetleri Yöneticiliği yaptı.

1991-1996 yılları arasında Çukobirlik İplik Dokuma Fabrika Müdürü ve Teknik Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

1996-2007  yılları arasında Okan Tekstil A.Ş’de Genel Müdürlük yaptı. Kazakistan’da Okan-Antriko Entegre Tekstil Fabrikasını da kurdu...