10 / 05 / 2024

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç, düzenlediği halk toplantısında, yine çok tartışılacak üç önemli proje açıkladı. Koç, "Çayırova'da kesinlikle işsiz ve evsiz hiç kimse kalmayacak. Yoksullar için Dayanışma Kart çıkarılacak"dedi.

Kocaeli Çayırova'da 3 bin metrekarelik arsa satılacak! 37 milyon TL'ye!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Atatürk Mahallesi'nde yer alan 3 bin 42 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 20 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

Çayırova Belediyesi Kocaeli'de arsa satacak! Fiyatı adeta dudak uçuklatıyor!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Çayırova'da yer alan 3 bin 42 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 18 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Çayırova Belediyesi Kocaeli'de dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Çayırova'da yer alan dükkanı satışa çıkardı. Dükkanın satış ihalesi 4 milyon 870 bin TL olarak belirlendi.

Gölcük Belediyesi, Çayırova'da arsa satıyor!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Çayırova'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Çayırova Belediyesi, emlak servisini yeniledi!

Kocaeli Çayırova ilçesi Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, vatandaşlara daha hızlı ve etkili hizmet verebilmek için belediye birimlerinde yenilikçi adımlar atmaya devam ediyor. Çiftçi'nin talebi ile emlak servisi bölümü yenilerek vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet verilmesi amaçlandı...

Çayırova Belediyesi'nden 91.4 milyon TL'ye satılık 56 iş yeri!

Çayırova Belediye Başkanlığı tarafından 56 işyeri satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin satışı bedeli 91 milyon 478 bin TL olarak belirlendi.

Çayırova Belediyesi'nden 14.6 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Çayırova Belediye Başkanlığı tarafından Şekerpınar Mahallesi'ndeki 10 arsa satışa çıkıyor. Kapalı teklif usulüyle gerçekleşecek gayrimenkullerin satış bedeli 14 milyon 627 bin TL olarak belirlendi. 

Çayırova Belediyesi'nden 91.7 milyon TL'ye satılık işyeri!

Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli İli Çayırova İlçesi'ndeki işyerini satışa çıkardı. Gayrimenkul üzerinde 49 dükkanın bulunduğu iş yerinin bedeli 91 milyon 700 bin TL olarak belirlendi.

Çayırova Belediyesi'nden 29.8 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Mülkiyeti Çayırova Belediye Başkanlığı'na ait olan 9 adet arsa toplamda 29 milyon 885 bin 486 TL bedel ile satışa sunuluyor. 

Çayırova Şekerpınar 5. etapta imar sorunu çözüldü!

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin gayretleriyle çözüme kavuşan Şekerpınar 5. etap imar uygulamasında hak sahibi olan vatandaşlar tapularına kavuştu.

Çayırova Belediyesi'nden 26.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mülkiyeti Çayırova Belediye Başkanlığı'na ait olan 2 adet arsa toplamda 26 milyon 318 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Kocaeli Çayırova'da 10.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Çayırova'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Satış bedeli 10 milyon 497 bin 500 TL olan arsanın satışı 8 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Çayırova TOSB Otomotiv Test Merkezi açıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova’da 4.500 metre kare kapalı alana sahip Taşıt Araçları Organize Sanayi Bölgesi’nde ki (TOSB) Otomotiv Test Merkezi açılışına katıldı

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç Haberi

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç


CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç, düzenlediği halk toplantısında, yine çok tartışılacak üç önemli proje açıkladı. Koç, "Çayırova'da kesinlikle işsiz ve evsiz hiç kimse kalmayacak. Yoksullar için Dayanışma Kart çıkarılacak"dedi. 


Dr. Tandoğdu'dan halka birlik çağrısı Koç, halk toplantılarından birini de Çayırova Atatürk Mahallesinde bir kahvede gerçekleştirdi. Açılış konuşmasını aynı mahalleden meclis üyesi adayı Oruç Gökbulak'ın yaptığı toplantıda, eski belediye Başkan adayı Dr. Hamit Tandoğdu'da bir konuşma yaparak, birlik ve çok çalışma çağrısı yaptı. İlçe Başkanı Rasim Meriç ise, Kayıp 10 yıla bir 5 yıl daha eklenmemesini istedi. Meriç, seçimleri kesinlikle kazanacaklarını da vurguladı. 


Büyük bir kent kurmazsam hesap sorun Büüyk kalabalığın olduğu toplantıda alkış ve sloganlar arasında konuşan CHP Belediye Başkan Adayı Timur Koç, bırakalım Çayırova AKP'nin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin...