20 / 05 / 2024

chp kocaeli büyükşehir belediye başkan adayı Tahsin Tarhan

chp kocaeli büyükşehir belediye başkan adayı Tahsin Tarhan

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan kimdir? Tahsin Tarhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan'ın biyografisi...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

Büyükşehir belediyesi 11 iş yerini kiraya verecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Karamürsel, Körfez ve Kandıra'da yer alan 11 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en az ilkokul mezunu 36 personel alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 36 personel alacağını açıkladı. Peki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel alımı için hangi şartların taşınması gerekiyor? İşte detaylar...

Ordu Büyükşehir'in satışa çıkardığı taşınmazlar TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin satışa çıkardığı taşınmazları meclis gündemine taşıdı. 

İzmir Büyükşehir Belediye binasının yıkımı tartışma yarattı!

İzmir depreminde hasar görmesi nedeniyle tahliye edilen Büyükşehir Belediyesi'nin Konak'taki ana hizmet binası ile ilgili CHP'de fikir ayrılığı yaşandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş yeri kiralarına yüzde 75 zam yaptı!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin pandemiye rağmen mülkiyetinde olan iş yerlerine yüzde 75 oranında zam yaptığını belirtti...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Balıkesir Büyükşehir'in borçları için araziler satılıyor iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarının kapılması için arazilerin satışa sunulduğunu belirtti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında kira düzenlemeleriyle ilgili kararlar aldı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yıkılan apartmanların yöneticileri ile bir araya geldi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla  depremde yıkılan apartmanların görevleriyle bir araya geldi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hasar tespiti için İzmir'e mühendis gönderdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmir'de yaşanan deprem sonrasında hasar tespiti çalışmaları için 6 inşaat mühendisini bölgeye gönderdi. 

chp kocaeli büyükşehir belediye başkan adayı Tahsin Tarhan Haberi

chp kocaeli büyükşehir belediye başkan adayı Tahsin Tarhan

Tahsin Tarhan kimdir?

Tahsin Tarhan, 1964 yılında Gümüşhane’de dokuz çocuklu bir ailede dünyaya geldi. 22 yaşında ise bir otomotiv şirketi kurarak oto makas toptancılığı yapmaya başladı. 


2000 yılında makas fabrikası kurdu. 35 ülkeye ihracat yapan bir dünya markası haline getirdi. Siyasi Hayatta Tahsin Tarhan 2002 yılında Sosyal Demokrat Halkçı Parti’nin (SHP) Gebze Kurucu İlçe Başkanı olarak başladı. 


2005 yılında SHP Parti Meclis Üyeliğine seçildi. 2011 yılı Genel Seçimlerinde CHP Kocaeli Milletvekili Adayı oldu. 2011-2012 yıllarında CHP Genel Merkezi’nde, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Danışmanlığı görevinde bulundu. Sosyal Hayatta Tahsin Tarhan Çayırova’ya beş bin kişilik bir stadyum kazandırdı. 


Bir futbol okulu açarak 500 öğrencinin eğitim almasını sağladı. Çayırova’da 18 sınıflık Tahsin Tarhan İlköğretim Okulu’nu yaptırarak, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışladı. 


Dünyanın birçok ülkesinde ve Türkiye’nin birçok...