01 / 05 / 2024

CHP Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi Zeynel Güçyetmez

CHP Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi Zeynel Güçyetmez

CHP Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi Zeynel Güçyetmez, 2013 yılında temeli atılan Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yerinin iptal edilerek, kentsel dönüşüm ve gelişim alanı adı altında rant sağlamak için yapılaşmaya açıldığını iddia etti.

Şehitkamil Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 215 milyon TL'ye!

Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Münüfpaşa Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle inşaat yapılması işi ihale ediyor. İşte ayrıntılar...

Şehitkamil Belediyesi'nden Gaziantep'te arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep İli Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Yeşilova'da arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Denizli'de İmar Komisyonu Başkanı, Belediye'nin projesini kendi şirketine aktardı iddiası!

Denizli’de CHP’li imar komisyonu başkanı, iddiaya göre 4 arkadaşıyla birlikte mimarlık ofisi kurup yasaya aykırı olmasına rağmen belediye projesini kendi grubuna aldı. 3 CHP’li Belediye Meclis üyesi “kamu yararı gözetilmiyor” diye partisinden istifa etti.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Sinan Akgün ile Mansur Yavaş'ın kavgası yüzünden CHP Kanal İstanbul'la uğraşamıyor!

Gazeteci Mehmet Barlas, "CHP yönetiminin Kanal İstanbul'la falan uğraşacak hali mi var? Ankara'nın CHP'li Belediye Başkanı ile kökten CHP'li Sinan Aygün arasındaki rüşvet tartışmasında ölçü kaçmış durumda... " diyor...

Şehitkamil için örnek kentsel dönüşüm projesi hazırlandı!

Gaziantep Şehitkamil belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İpekyolu Kentsel Dönüşüm Alanı ve Karşıyaka yeni imar revizyon planını bölge esnafına tanıttı.

Şehitkamil Çıksorut Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 55 bin 500 metrekare büyüklüğünde 6 mahalleye hitap edecek Çıksorut Millet Bahçesi'nin kısa süre içerisinde halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil Belediye başkan adayı oldu!

Gaziantep'te mevcut Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını yürüten Fatma Şahin'den sonra Mezine Sırakaya'nın da adaylığı açıklandı. Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil belediye başkan adayı oldu..

Şehitkamil Sanat Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep’in kültür-sanat hayatına farklı bir boyut kazandıracak olan Şehitkamil Sanat Merkezi’ni inceledi.

Şehitkamil ticaret merkezinde inşaat sürüyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Çamlıtepe Mahallesi’ne yapımı süren Şehitkamil ticaret merkezini yerinde inceledi. 

Şehitkamil Belediyesi'nde her mahalleye sosyal tesis!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun her mahalleye vermiş olduğu sosyal tesis sözü Karakesek Mahallesi’nde de yerine getiriliyor.

Şehitkamil Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun her mahalleye vermiş olduğu sosyal tesis sözü Karakesek Mahallesi’nde de yerine getiriliyor. İnşaat çalışmaları devam eden sosyal tesisin kısa sürede tamamlanarak, mahalle sakinlerinin hizmetine sunulması hedefleniyor.

Şehitkamil Belediye Meclisi'nin Mart toplantısında imar konuşuldu!

Şehitkamil Meclisi Mart Ayı 2. birleşim toplantısı yapıldı. Şahinbey Meclis Başkanı Fadıloğlu başkanlığında yapılan toplantıda gündemde yer alan 8 madde görüşüldü.

CHP Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi Zeynel Güçyetmez Haberi

CHP Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi Zeynel Güçyetmez

Güçyetmez, yaptığı açıklamada, içerisinde kentsel dönüşüme konu olacak hiçbir yapılaşma olamayan alanın, yapılaşmaya açılmasında Gaziantep halkının kazanacağı hiçbir şey olmadığını ifade etti. Şehirde 1 milyon 300 bin metrekarelik yeşil alanın yok edildiğini, yerine 230 bin kişinin yaşayacağı konut ve ticaret alanı kullanımı getirildiğini vurgulayan Güçyetmez, "Başbakan Gaziantep için sürpriz büyük proje adı altında, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük hastanesi "dev proje" olarak kamuoyuna duyurulan ve 330 000 m2 si TRT Genel Müdürlüğü'nden bin 875 yatak kapasiteli hastane yapılmak amacıyla alınan ve Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ile zamanın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in de katıldığı törenle 26 Aralık 2013 Perşembe günü temeli atılan hastane alanı iptal edilerek, şimdi "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı" adı altında "rant sağlamak"...