21 / 05 / 2024

chp van büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Kurukcu

chp van büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Kurukcu

CHP Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kurukcu kimdir? Mehmet Kurukcu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kurukcu'nun biyografisi...

Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 13 gayrimenkul!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan 13 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 13 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükşehir belediyesinden satılık 35 gayrimenkul!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan 35 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Büyükşehir belediyesi tam 42 arsa satacak! 6 taksitle konut, ticari ve akaryakıt imarlı arsa fırsatı!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van İpekyolu'nda yer alan 42 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022 bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ordu Büyükşehir'in satışa çıkardığı taşınmazlar TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin satışa çıkardığı taşınmazları meclis gündemine taşıdı. 

İzmir Büyükşehir Belediye binasının yıkımı tartışma yarattı!

İzmir depreminde hasar görmesi nedeniyle tahliye edilen Büyükşehir Belediyesi'nin Konak'taki ana hizmet binası ile ilgili CHP'de fikir ayrılığı yaşandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş yeri kiralarına yüzde 75 zam yaptı!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin pandemiye rağmen mülkiyetinde olan iş yerlerine yüzde 75 oranında zam yaptığını belirtti...

Balıkesir Büyükşehir'in borçları için araziler satılıyor iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarının kapılması için arazilerin satışa sunulduğunu belirtti.

Van Büyükşehir Belediyesi faaliyetleri duran esnaftan kira ücreti almayacak!

Van Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendisinde olan ve faaliyet göstermeyen iş yerlerinden 6 ay boyunca kira almayacak. 

Van Büyükşehir Belediyesi'nden taşınmazlarıyla ilgili basın açıklaması!

Van Büyükşehir Belediyesi, bazı basın organlarında çıkan "taşınmazların değer tespitinin yapılmadığı" ile ilgili haberlere yönelik yazılı açıklamada bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yıkılan apartmanların yöneticileri ile bir araya geldi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla  depremde yıkılan apartmanların görevleriyle bir araya geldi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi 59 konutu satışa çıkardı!

Geçtiğimiz 16 ayda toplamda 1000 gayrimenkulü satan CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şimdi de 59 konutu satışa sundu.

chp van büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Kurukcu Haberi

chp van büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Kurukcu

Mehmet Kurukcu kimdir?

Mehmet Kurukcu, 1978 yılında Van’ın Erçek beldesinde doğdu. İlk ve Ortaöğretimini Erçe’kte Lise eğitimini de Van Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı ve Anadolu Üniversitesi Büro Yönetimi Yönetici Asistanlığı Bölümünü okudu. 


1999 ile 2000 yılları arasında İstanbul ve Kıbrıs’ta vatani görevini tamamladı. 2004 ile 2010 yılları arasında SHP Erçek Belde Başkanlığı görevinde bulundu. 2011 yılı itibariyle Van CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi olup Van CHP İl Başkan Yardımcılığı yaptı. 


30 Mart 2014 seçimlerinde aday olmak için parti yöneticiliğinden istifa edip CHP Van İpekyolu Belediye Başkan adayı gösterildi. Ancak Kurukcu CHP Genel Merkez ve MYK kararıyla CHP Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. 


Ayrıca 2011 yılında Yenivan Gazetesinin düzenlemiş olduğu programda Van’da 2011 yılının en başarılı ve en genç siyasetçi ödülünü de...