17 / 05 / 2024

Cıc Enerji Limited Şirketi kuruldu mu

Cıc Enerji Limited Şirketi kuruldu mu

Cıc Enerji Limited Şirketi Cıc Erneuerbare Energıen Gesellschaft Mb tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Haziran 2015 Çarşamba günü Avcılar'da kuruldu.

Megentech Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Megentech Enerji Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Osman Emrah Başaran tarafından kuruldu.

Taf Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Taf Enerji Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Davut Nişancı ve Hatice Nişancı ortaklığında kuruldu.

Luminova Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Luminova Enerji Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Yılmaz tarafından kuruldu.

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi kuruldu!

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Örüç tarafından kuruldu.

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yüzücü tarafından kuruldu.

Dse Danışmanlık Ve Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Dse Danışmanlık Ve Enerji Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Arda Sapankaya tarafından kuruldu.

10 yıl motor garantili Bosch 9 Kg Çamaşır Makinesi indirimde! Bu fırsat kaçmaz! 17 Mart 2023 fiyat listesi 

Çamaşır makinesini değiştirmek isteyenler, Bosch WGA142X1TR C Enerji 9 Kg Çamaşır Makinesi internete özel yüzde 12 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki ürün bu sitede ne kadara satılıyor? 

Bosch Çamaşır Makinesi 9 kg 1200 devir ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 7 Mart 2023 fiyat listesi

BOSCH WGA142X1TR C Enerji Sınıfı 9kg 1200 Çamaşır Makinesi, 13 farklı yıkama programı ve çamaşırları yıkarken zarar vermeyen iç tasarımı ile kusursuz temizlik performansı ortaya koyuyor.

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Gülyap Berat İnşaat Enerji Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Gültekin tarafından kuruldu.

Cıty Internatıonal Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cıty Internatıonal Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi Bakırköy'de Satea Alhussaın tarafından kuruldu.

Rkc İnşaat Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rkc İnşaat Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Hayati Rakıcı ve İrfan Coşar ortaklığında kuruldu.

Miraz Yazıcı İnşaat Gayirmenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu! 

Miraz Yazıcı İnşaat Gayirmenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Pendik'te Nurhayat Tuç tarafından kuruldu.

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi açıldı!

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yazıcı ve Yakup Yazıcı ortaklığında açıldı.

Cıc Enerji Limited Şirketi kuruldu mu Haberi

Cıc Enerji Limited Şirketi kuruldu mu

Cıc Enerji Limited Şirketi Cıc Erneuerbare Energıen Gesellschaft Mb tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Haziran 2015 Çarşamba günü Avcılar'da kuruldu.


Cıc Enerji Limited Şirketi iş konusu;A) Şirket, enerji projelerine yönelik mühendislik, anahtar teslim projeler, inşaat ve danışmanlık faaliyetleri ile iştigal eder. Enerji, Mühendislik, İnşaat ve diğer endüstriyel alanlarda yatırım yapar. Kömür, petrol ve gaz gibi enerji yakıtları kullananlar ile nükleer, su, güneş, rüzgar ve diğer enerjiler için santrallere, enerji iletim ve dağıtım hatlarına yönelik hizmet faaliyetlerinde bulunur. Elektrik enerji sistemlerinin, güneş panellerinin, fotovoltaik sistemlerinin üretilmesi, ithalatı, ihracatı, toptan ya da perakende alım satımı ve dağıtımını yapar. Solar sulama sistemleri kurmak, işletmek, alım satımı, dağıtımı, ithalatı, ihracatını yapar veya yaptırır. Enerji depolama sistemleri kurar, alım satımını, pazarlamasını, ithalatını yapar...