29 / 04 / 2024

Bosch Çamaşır Makinesi 9 kg 1200 devir ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 7 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch Çamaşır Makinesi 9 kg 1200 devir ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 7 Mart 2023 fiyat listesi

BOSCH WGA142X1TR C Enerji Sınıfı 9kg 1200 Çamaşır Makinesi, 13 farklı yıkama programı ve çamaşırları yıkarken zarar vermeyen iç tasarımı ile kusursuz temizlik performansı ortaya koyuyor.



Bosch Çamaşır Makinesi 9 kg 1200 devir ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 7 Mart 2023 fiyat listesi
Ev hanımları çamaşırların temziliğine önem verdikleri gibi her yıkama sonrası yıpranma olmamasınada büyük önem veriyor. Bosch çamaşır makinesi tek seferde 9 kg çamaşırı nem sensörü teknolojisiyle kumaşın türüne ve miktarına göre su kullanarak yıkar. Bu sayede çok fazla su tüketiminin önüne geçilir. 

EcoSilence Drive Garantisi

  • Bosch çamaşır makinesinin sahip olduğu EcoSilence Drive duyamayacağınız kadar sessiz çalışır. Fırçasız, enerji tasarruflu motoru hem sessiz çalışır, hem olağanüstü uzun ömürlüdür, aynı zamanda 10 yıl parça garantisi sunar.

Allergy Plus

  • Allergy Plus programı, bebeğinizin cildi veya alerjik ciltler için, hassas yıkamayla hijyenik kıyafetler ortaya koyar. Yıkama sırasında ısıyı sabit tutarak, yıkanan kumaşları çok daha hijyenik  bir şekilde temizlenmesine yardımcı olur. Böylece, mikroplar ve toz akarları gibi yaygın alerjenleri etkisini yitirir.

SpeedPerfect

  • Zaman konusunda sorun yaşayanlar için SpeedPerfect özellikli çamaşır makineleri temizlikten ödün vermeden yıkama süresini %65'e kadar kısaltır. SpeedPerfect, çoğu programla, tüm yükleme miktarı ve kumaş türleriyle birlikte kullanılabilir. 

Vario Drum Sistemi

  • BOSCH WGA142X1TR yer alan Vario Drum sistemi, her tip çamaşırı nazik ve etkin şekilde yıkar. Suyu eşit dağıtarak giysilerinizin kırışmasının ve esnemesinin önüne geçer. Damla şeklindeki asimetrik kanatları, çamaşırları nazikçe merkeze doğru çevirerek yıkama işlevini gerçekleştirir.

AntiVibration Design

  • Gelişmiş teknoloji AntiVibration yan duvar tasarımı göze hitap ettiği gibi aynı zamanda daha fazla stabilite sağlar ve titreşimi en aza indirir. Geliştirilmiş yalıtım, gürültü seviyesini düzenler ve Bosch çamaşır makinesinde sıkma programı daha sessiz işlev görür.

Peki Profilo çamaşır makinesinde yer alan Leke Çıkarma Opsiyonu ve ActiveWater Plus özellikleri ne işe yarıyor? 


Geri Dön