08 / 07 / 2024

çifliğe ortaklık teklifi yağıyor

çifliğe ortaklık teklifi yağıyor

ABD'li işadamı Richard Rosenberg'in kurduğu, sonradan Mermerci Holding'e satılan Olive Farm çiftliği organikte iddialı. Çiftliğe Rusya ve Ukrayna dahil bir çok ülkeden ortaklık teklifi geliyor...

Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkım çalışmaları başladı!

Göztepe'yi Feneryolu'na bağlayan Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkımı başladı.Yıkılan köprünün yerine bisiklet yoluyla engelli erişimine uygun alt geçit inşa edilecek.

Atakule GYO ortaklık dava bildirisini yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO ortaklık dava bildirisini yayınladı.

Malatya'daki yeni ilçe ve köy garajı MOTAŞ’a devredildi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı, 8 Şubat Çarşamba günü başladı. Toplantıda Malatya'daki yeni ilçe ve köy garajı MOTAŞ’a devredildi

Kadıköy Selamiçeşme Köprüsü yıkılıyor!

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

Deniz GYO ortaklık davasında yetersizlik kararı verildi!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO ortaklık davasında son durum bildirisini yayınladı.

Malatya İlçe ve Köy Terminali'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Temmuz ayında inşaatına başlanan yeni İlçe ve Köy Terminali inşaatı yüzde 70 oranında tamamlandı.

Atakule GYO ortaklık aleyhine davasında son durum!

Atakule Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule GYO ortaklık aleyhine davasında son durum bildirisini yayınladı.

Deniz GYO ortaklık davasında son durum!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO ortaklık davasında son durum bildirisini yayınladı.

Akmerkez GYO ortaklık davası gelişmesini yayınladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Akmerkez GYO ortaklık davası gelişmesini yayınladı.

Atakule GYO ortaklık davasında son durum!

Atakule Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule GYO ortaklık davasında son durum bildirisini yayınladı.

Billur Eş Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Billur Eş Mimarlık Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Billur Eş imzasıyla kuruldu.

Deniz GYO'dan ortaklık davası açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada ortaklık davasına ilişkin bildirim yayınlandı.

Atakule GYO'dan ortaklık davası gelişmesi!

Atakule Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule GYO ortaklık davası gelişmesini yayınladı.

çifliğe ortaklık teklifi yağıyor Haberi

çifliğe ortaklık teklifi yağıyor

Olive Farm, Datça’da 400 dönüm arazi üzerine kurulu organik tarım çiftliği. Çiftliğin hikayesi çok ilginç. Ancak içinde butik otel, 20 bin zeytin ağacı olan, organik reçeller, marmelatlar, kişisel bakım ürünleri üreten bu özel çiftliğe ortaklık teklifi yağıyor. Olive Farm Mağazalar Koordinatörü İsmail Ermek, isim vermemekle birlikte, çok sayıda ortaklık teklifi geldiğini, yaz dönemi neredeyse 3 günde bir teklif aldıklarını söyledi. Ermek, "Ukrayna’dan Rusya’dan ortak piyasada olan markalardan da bizi görmeye gelenler var. Sürekli ortaklık teklifleri geliyor. Yazın mesela 3 günde bir teklif geliyor. Ukrayna’ya götürelim, Amerika’ya, Kanada’ya götürelim diye teklifler getiriyorlar" dedi.

Olive Farm'da envai çeşit meyve ağaçları var. Bu meyvelerden organik reçeller yapıyorlar. Çok ilginç ve güzel bir hikâyesi var Olive Farm’ın. Kimyacı, sanayici ve ABD'nin en zengin adamlarından...