17 / 05 / 2024

Çiftehavuzlar Flats projesi

Çiftehavuzlar Flats projesi

KENTSEL dönüşüm odaklı Koç Yapı, yüksek katlı konut projelerine İstanbul Kadıköy'de devam ediyor. Şirket, Çiftehavuzlar Flats ve Akasya Tower projelerini hayata geçiriyor..

Airbnb'ye uygun Kartal My Flats projesinde yüzde 50 peşin 18 ay vade avantajı!

Ergaz İnşaat imzasıyla Kartal'da inşa edilen My Flats projesi Airbnb'ye uygun modern konut projesi olarak inşa ediliyor. Tamamı turizm yasasına uygun olarak inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki My Flats projesinde daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kavan Flats Kabaoğlu kişiye özel ödeme planıyla satışta! Yeni proje! 

Kavan Flats Kabaoğlu projesinde konut satışları başladı. Peki Kavan Flats Kabaoğlu projesi nerede? İşte proje ile ilgili merak edilenler ve fiyat listesi...

Double Flats Maltepe'de 250 bin TL'ye! Yeni proje!

Double Flats projesi öğrenci yaşamına en uygun konut projesi olarak hayata geçiriliyor. Fiyatların 250 bin TL'den başladığı projede 1+1 dubleks, 2+1 dubleks, 3+1 bahçe dubleks, bahçe dubleks, çatı dubleksler yer alıyor.

Seba Flats basın toplantısı 16 Şubat'ta!

Seba İnşaat, Seba Flats adında yeni bir konut projesine başlıyor. Şirket, yeni projesi ve 2017 yatırım planlarını 16 Şubat 2017 tarihinde düzenleyeceği basın toplantısıyla anlatacak.

Esenler Çiftehavuzlar'daki dönüşümde görüşmeler başladı!

Çiftehavuzlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleriyle görüşmeler başladı. Çiftehavuzlar'daki 151 bina, 853 bağımsız birimin çalışmaları tamamlandı.

Ayazağa Cendere Vadisi'ne Seba Flats projesi geliyor!

GEÇMİŞTE Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşümle yıldızı parlayan Ayazağa Cendere Vadisi'ne odaklandı. Vadi'de Seba Office Boulevard projesine devam eden Seba İnşaat, şimdi de 202 daireden oluşacak Seba Flats adında lüks bir konut projesine başlayacak.

Kağıthane İva Flats fiyat!

Kağıthane İva Flats fiyat listesi 249 bin TL'den başlayarak değişiyor. İva Flats projesi 2018 yılında tamamlanacak...

Kontek Düet Çiftehavuzlar fiyatları 275 bin dolardan başlıyor!

Emay - Kontek Gayrimenkul'ün yeni projesi Kontek Düet Çiftehavuzlar, Bağdat Caddesi'nde yer alıyor. Kontek Düet Çiftehavuzlar projesinde fiyatlar 275 bin dolardan başlıyor...

Doğukan Yapı Green Flats Projesi!

Doğukan Yapı Green Flats Projesi Ankara'da hayata geçirilecek. İnşaat çalışmaları 2 yıl içerisinde başlaması öngörülen proje 150 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilecek.

Doğukan Yapı'dan Green Flats projesi geliyor!

Doğukan Yapı Ankara'da yeni bir proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam eden Green Flats projesi 548 adet daireden oluşuyor.

Koç Yapı'dan Bağdat Caddesi'ne 2 proje!

KENTSEL dönüşüm odaklı Koç Yapı, yüksek katlı konut projelerine İstanbul Kadıköy'de devam ediyor. Şirket, Çiftehavuzlar Flats ve Akasya Tower projelerini hayata geçiriyor..

Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats!

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats projesi, İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa Küçükköy bölgesinde inşa ediliyor. Proje Aykutoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats projesi!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da inşa edilen ve içinde yer alan dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 135 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats projesi fiyat listesi...

Çiftehavuzlar Flats projesi Haberi

Çiftehavuzlar Flats projesi

KENTSEL dönüşüm odaklı Koç Yapı, yüksek katlı konut projelerine İstanbul Kadıköy'de devam ediyor. Şirket, Çiftehavuzlar Flats ve Akasya Tower projelerini hayata geçiriyor. Metrekaresi 9 bin TL' ye satışa sunulduğu Akasya Tower projesi, deniz ve Çamlıca manzarasıyla öne çıkıyor. Proje, 20 katta 34 daireden oluşuyor. 


Akıllı ev sistemleri kullanılan projede, spor ve sağlık salonları ile çocuklara özel oyun alanlan bulunuyor. Bağdat Caddesi Çiftehavuzlar'da konumlanan Çiftehavuzlar Flats 2 bin 700 metrekare kapalı alan ve 10 kattan oluşuyor. Ortalama 145 metrekare ve 182 metrekarelik dairelerde, kişiye özel tasarımlar uygulanıyor. Koç Yapı, 2015 yılı yatırımları ile 50 milyon TL ciro...