04 / 05 / 2024

Çiftlikhavuzlar Flats projesi

Çiftlikhavuzlar Flats projesi

Koç Yapı, Akasya Tower ve Çiftlikhavuzlar Flats projelerini satışa çıkardı. Bağdat Caddesi'nde yer alan her iki projenin de metrekare birim fiyatı 7 bin TL olarak belirlendi.

Double Flats Maltepe'de 250 bin TL'ye! Yeni proje!

Double Flats projesi öğrenci yaşamına en uygun konut projesi olarak hayata geçiriliyor. Fiyatların 250 bin TL'den başladığı projede 1+1 dubleks, 2+1 dubleks, 3+1 bahçe dubleks, bahçe dubleks, çatı dubleksler yer alıyor.

Seba Flats basın toplantısı 16 Şubat'ta!

Seba İnşaat, Seba Flats adında yeni bir konut projesine başlıyor. Şirket, yeni projesi ve 2017 yatırım planlarını 16 Şubat 2017 tarihinde düzenleyeceği basın toplantısıyla anlatacak.

Ayazağa Cendere Vadisi'ne Seba Flats projesi geliyor!

GEÇMİŞTE Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşümle yıldızı parlayan Ayazağa Cendere Vadisi'ne odaklandı. Vadi'de Seba Office Boulevard projesine devam eden Seba İnşaat, şimdi de 202 daireden oluşacak Seba Flats adında lüks bir konut projesine başlayacak.

Kağıthane İva Flats fiyat!

Kağıthane İva Flats fiyat listesi 249 bin TL'den başlayarak değişiyor. İva Flats projesi 2018 yılında tamamlanacak...

Doğukan Yapı Green Flats Projesi!

Doğukan Yapı Green Flats Projesi Ankara'da hayata geçirilecek. İnşaat çalışmaları 2 yıl içerisinde başlaması öngörülen proje 150 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilecek.

Doğukan Yapı'dan Green Flats projesi geliyor!

Doğukan Yapı Ankara'da yeni bir proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam eden Green Flats projesi 548 adet daireden oluşuyor.

Akasya Tower ve Çiftlikhavuzlar Flats satışa çıktı!

Koç Yapı, Akasya Tower ve Çiftlikhavuzlar Flats projelerini satışa çıkardı. Bağdat Caddesi'nde yer alan her iki projenin de metrekare birim fiyatı 7 bin TL olarak belirlendi.

Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats!

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats projesi, İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa Küçükköy bölgesinde inşa ediliyor. Proje Aykutoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats projesi!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da inşa edilen ve içinde yer alan dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 135 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats projesi fiyat listesi...

Aykutoğlu Flats Konutları'nda 326 bin liradan başlayan fiyatlar!

Aykutoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Aykutoğlu Flats Konutları projesi 4 bin 600 metrekarelik bir alan üzerine inşa ediliyor. Aykutoğlu Flats Konutları'nda fiyatlar 326 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Aykutoğlu Flats projesinde 1+1 daireler 326 bin TL!

İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa'da yükselen Aykutoğlu Flats projesi 112 adet konuttan meydana geliyor. Projede 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 326 bin TL'den başlıyor.

Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats!

Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats projesi 21 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Projede yer alan konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Aykutoğlu Flats Küçükköy'de Temmuz teslim daireler! Metrekaresi 3.650 TL!

Küçükköy'de yer alan Aykutoğlu Flats projesi kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 650 TL'den başlıyor. Aykutoğlu Flats projesindeki dairelerin teslimleri Temmuz'da yapılacak

Çiftlikhavuzlar Flats projesi Haberi

Çiftlikhavuzlar Flats projesi

Akasya Tower ve Çiftlikhavuzlar Flats projeleri Koç Yapı tarafından yükseliyor. 2015 yılının sonuna kadar 50 milyon TL ciro gerçekleştirecek projelerin her ikisi de Anadolu Yakası'nda Kadıköy'e bağlı Bağdat Caddesi'nde yer alıyor. 


Akasya Tower projesi hakkında: 


Akasya Tower projesi; 20 katlı tek blok halinde yükseliyor. Penthouse dairelerden oluşan projede metrekare birim fiyatları 7 bin TL ile 8 bin 500 TL arasında farklılık gösteriyor. Projenin toplam kapalı alanı 7 bin metrekare...


Çiftlikhavuzlar Flats projesi hakkında:


Çiftlikhavuzlar Flats projesi, 10 katlı tek bloktan meydana geliyor. Projedeki dairelerin alanları 145 metrekare ile 182 metrekare arasında değişiyor. 2 bin 700 metrekare kapalı alana sahip Çiftlikhavuzlar Flats projesinde fiyatlar metrekare bazında 7 bin TL ile 8 bin 500 TL arasında farklılık gösteriyor. 


0216 550 79 80 - 81