02 / 05 / 2024

çiğli konfor evleri kampanya

çiğli konfor evleri kampanya

İzmir ilnin Çiğli ilçesine bağlı Ulukent bölgesinde hayata geçirilen Konfor Evleri'nde yüzde 20 peşinat ödendiğinde 24 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Mint Şişli Evleri konut fiyatları!

Mint Şişli Evleri konut fiyatları 286 bin TL'den başlıyor. 1+0'dan 2+1 lofta kadar daire tipleri sunulan projede dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 400 TL'den başlıyor...

Şişli MİNT Evleri fiyat!

Ön talep toplanan MİNT Şişli Evleri İstanbul'da Levent’in yanı başında inşa ediliyor. Şişli MİNT Evleri fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Biva Kent Çiğli satış ofisi!

188 daireden meydana gelen Biva Kent Evleri Çiğli'de 1.400 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Biva Kent Çiğli satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Çiğli'deki Bintaş Park Evleri satışta!

Çiğli'de tamamlanarak yaşama açılmaya hazır olan Bintaş Park Evleri, düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı. İzmir Çiğli'de hayata geçirilen projede fırsatlar sürüyor.

Şişli Vogue Bomonti satış ofisi!

Vogur Bomonti Şişli projesi Ayse Yapı tarafından hayata geçirildi. 60 daireye yer verilen Vogur Bomonti Evleri E-5 ve Dolmabahçe Tüneli’nin hemen yanında yer alıyor...

Gürel Ailesi Şişli Evleri teslim tarihi!

Toplam 300 konut ve 7 dükkandan meydana gelen Gürel Ailesi Şişli projesi 31 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Gürel Ailesi Şişli Evleri teslim tarihi...

Marka 333 Çiğli teslim tarihi!

Marka 333 Çiğli projesinde ev fiyatları 166 bin TL'den başlıyor. Marka 333 Evleri projesinde 0,99 faizle taksit imkanı sunuluyor...

İzmir Konfor Evleri'nde 24 ay 0 faizle!

İzmir ilnin Çiğli ilçesine bağlı Ulukent bölgesinde hayata geçirilen Konfor Evleri'nde yüzde 20 peşinat ödendiğinde 24 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Şişli Kuleli Evleri Poyraz 1'de satışların yüzde 90'ı tamam!

Kuleli Evleri Poyraz I projesi satışları devam ediyor. Gereksiz hacimlerden doğan satış fiyatlarının en aza indirildiği proje hem satın alırken kazandırıyor hem de merkezi konumu ile yaşam kalitesini artırıyor.

Konfor Evleri Ulukent daire fiyatları!

Konfor Evleri Ulukent daire fiyatları 2+1'lerde 189 bin liradan başlayarak değişiyor. Hemen teslimlerin yapıldığı Konfor Evleri İzmir projesinde 96 daire yer alıyor...

İzmir Konfor Evleri huzurlu bir yaşamın anahtarını vadediyor!

KONFOR Mobilya, İzmir Ulukent'te inşa ettiği Konfor Evleri için yüzde 0.89 faizle 150 bin lira kredi imkanı sunuyor. İzmir'in gelişen ve büyüyen lokasyonunda yükselen proje, 6'şar katlı 4 blok şeklinde toplam 96 daireden oluşuyor.

Şişli Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 fiyatları!

Şişli Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 fiyatları dairelerin alanlarına göre değişiyor. İnşaat alanı 9 bin 920 metrekareden oluşan projede 18 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Konfor Evleri Menemen satılık!

İzmir İl 'i Menemen İlçe' sinde yer alan proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Konfor Evleri Menemen satılık ödemeleri kapsamında yüzde 25 peşin ödeme yapılıyor.

çiğli konfor evleri kampanya Haberi

çiğli konfor evleri kampanya

Doğa harikası Ulukent Şahin Tepesi'ndeki Konfor Evleri, hem yatırımcının gözdesi oklu, hem de benzersiz doğası ile sakinlerine bambaşka bir hayatın kapılarını açtı. İzmir'in en gözde yasam idam Çiğli - Ulukent'te; sessiz, sakin ve ömür boyu huzurlu bir hayat Konfor Evleri'nde başladı. 


İzmir'in köklü firmalarından Çetmen Şirketler Grubu tarafından tamamlanan proje, çok cazip avantajlar ve lansman fırsatlarıyla dikkat çekiyor. Banka ya da kefil istemeden %20'si peşin, kalanı 24 ay sıfır faizle sunulan lüks dairelere ilginin büyük olduğunu belirten Çetmen Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Çetmen, dileyene de 150 bin TL'ye 0,89 faizle 120 ay kredi imkanı sağladıklarını dile getirdi. 


Artısı çok keyfi bol

 Abdullah Çetmen şöyle devam etti: "Çağdaş ve yalın çizgilere sahip dış cephe tasarımı, her metrekaresi düşünülerek projelendirilmiş dört mevsim yaşayan peyzajı,...