10 / 05 / 2024

Çiğli Özel Huzur Konağı Yaşlı Bakım ve Huzurevi yangın

Çiğli Özel Huzur Konağı Yaşlı Bakım ve Huzurevi yangın

Çiğli ilçesinde özel bir huzurevinde yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, Evka-2 semtindeki 27 kişiye hizmet verildiği öğrenilen Özel Huzur Konağı Yaşlı Bakım ve Huzurevi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı...

Loca Şişli'de 550 bin liraya! Yeni proje!

Loca Şişli projesi İstanbul Şişli merkezde inşa ediliyor. Fiyatların 550 bin liradan başladığı Loca Şişli'de lansmana özel fiyat ve ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Kavşutlar Turizm Özel Eğitim Sağlık Hizmetleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Kavşutlar Turizm Özel Eğitim Sağlık Hizmetleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi

Şişli Özel Açı ve Fen Lisesi açıldı!

Köklü bir eğitim geçmişine, dershanecilik ve yayıncılık deneyimine sahip olan Açı Eğitim Kurumları, Şişli Özel Açı Anadolu ve Fen Lisesi'ni açılışını yaptı. Şişli Özel Açı Anadolu ve Fen Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Şahin eğitimde sürekliliğin önemini vurguladı.

Şanslı Evler Çiğli’ye değer katıyor!

Türksal İnşaat'ın işlevsel ve estetik mimari projesi ile ilgi odağı olan Çiğli'deki "Şanslı Evler"inin sahipleri kent hayatı içinde huzur ve konforlu bir atmosferde yaşamaya başladı.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi arazisine AVM mi yapılacak?

Çevre Bakanlığı, Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin arazisine AVM ve rezidans yapımı için "çok özel" izin verdi. Öğrenciler ayağa kalktı, velileri yargıya taşıdı. Bilirkişi, "Bu rant projesi. İhtiyaç yok" dedi.

Kağıthane ve Şişli gecekondu bölgesi imar planı askıda!

Bakanlık tarafından 23 Haziran 2015 tarihinde onaylanan İstanbul Kağıthane ve Şişli İlçeleri Seyrantepe ve Huzur Mahalleleri Gecekondu Önleme Bölgesi imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

Şişli Endüstri Meslek Lisesi imar planı 2 Haziran'da askıdan inecek!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi ve Şişli Belediye Hizmet Binası Alanına ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Özel Proje Alanına ait İmar Uygulaması 2 Haziran'da askıdan inecek...

Şişli Endüstri Meslek Lisesi imar planı kesinleşti!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi ve Şişli Belediye Hizmet Binası Alanına ilişkin Turizm+Ticaret+Konut alanı olarak hazırlanan 1/1000 ölçekli Özel Proje Alanına ait İmar Uygulaması kesinleşti.

Elysium Art Şişli Bomonti'de başlangıç fiyatı 700 bin TL!

Ofton İnşaat'ın İstanbul Şişli'deki Eski Bira Fabrikası'nın olduğu alanda inşa ettiği projesi Elysium Art Şişli, lansman dönemine özel avantajlar sunuyor. Projede teslimler 2016'nın üçüncü çeyreğinde başlayacak...

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Özel Proje Alanı imar planı yeniden askıda!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Özel Proje Alanı’na İlişkin Hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine ilişkin hazırlanan 2 paftalık 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

Bomonti Elysium Art Şişli'de 700 bin TL'ye daire!

Ofton İnşaat'ın İstanbul Şişli'deki eski Bira Fabrikası'nın olduğu alanda inşa ettiği projesi Elysium Art Şişli, lansmana özel ödeme koşulları sundu. Proje 26 katlı tek bloktan oluşuyor..

Ofton İnşaat Elysium Art Şişli fiyat!

Ofton İnşaat Elysium Art Şişli fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor. Lansmana özel fırsatlar sunan proje 1 oda 1 salon şeklinde tasarlanan dairelerden oluşuyor.

Elysium ART Şişli'de lansman avantajı devam ediyor!

Ofton İnşaat’ın iş ve sosyal yaşamın merkezi Şişli’deki projesi Elysium ART Şişli ,sosyal imkânlarından daire konseptine, lokasyonundan lansmana özel ödeme koşullarına kadar birçok avantajıyla yatırımcılarına çok özel bir yaşam sunuyor.

Çiğli Özel Huzur Konağı Yaşlı Bakım ve Huzurevi yangın Haberi

Çiğli Özel Huzur Konağı Yaşlı Bakım ve Huzurevi yangın

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Çiğli ilçesinde özel bir huzurevinde çıkan yangında 2 kişinin öldüğünü bildirdi.


Toprak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çiğli'de Özel Çifte Havuzlar Duru Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi'nde saat 21.45 sularında ilk belirlemelere göre elektrik kontağından olduğu tahmin edilen bir yangın çıktığını söyledi.


Yangından öncelikle zemin katta kalan 2 hastanın etkilendiğini belirten Toprak, şunları kaydetti:


"Çıkan yangında 2 yatalak huzurevi sakini vefat etti. Vefat edenlerden birisi yanık, diğeri de hafif yanık ve duman dolayısıyla kaldırıldığı hastanede vefat etti. Toplam 26 sakinin kaldığı huzurevinde yaralanan diğer 15 kişi Karşıyaka Devlet Hastanesi, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Kent Hastanesine kaldırıldı. Dumandan az etkilenen 9'u tedavilerinin ardından devletimizin huzurevlerine yerleştirildi. Yaralılardan ikisinin durumunun daha ağır olduğu bildirildi."


Toprak, yangında vefat eden iki kişinin...