28 / 04 / 2024

çiğli park konutları

çiğli park konutları

Çiğli Park Evleri 'nde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. Fiyatların 120 bin liradan başladığı projenin anahtar teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetleri devredildi mi?

Taksim Gezi Parkı’nın mülkiyetinin İBB’den alınıp Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na devredilmesine gelen tepkiler üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğü açıklamada bulundu. Açıklamada; Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetlerinin de aynı vakıf adına tescil edildiği belirtildi.

Kayraklı Güneşli Park projesi geliyor! Yeni proje!

Kayaşehir Odak Gayrimenkul Kayraklı Güneşli Park projesi için düğmeye bastı. 185 milyon 695 bin 840 TL'ye mal olacak Kayraklı Güneşli Park projesinde 464 konut ve 43 adet iş yeri yer alacak.

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı yapılıyor!

Şişli'ye Feriköy Kent Parkı geliyor. İSKİ'ye ait boş binaların yıkılmasıyla yapılacakı parkın inşaat çalışmaları havadan görüntülendi. 

Emlak Konut Şişli Teşvikiye arsa ihalesi 15 Mart'ta!

Emlak Konut İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 15 Mart'ta yapılacak. İhale kapsamında inşa edilecek yeni projede konutlar ve dükkanlar yer alacak. 

Loca Şişli Konutları fiyat listesi!

Loca Şişli Konutları fiyat listesi 550 bin TL'den başlıyor. Kütan Mühendislik tarafından inşa edilmekte olan projede 2+1, çatı dubleks ve 4+1 konutlara yer veriliyor...

Loca Şişli fiyat listesi!

Loca Şişli fiyat listesi kapsamında projede konutlar 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Loca Şişli projesinde teslimlerin bu yılın sonuna doğru yapılması planlanıyor...

Mint Şişli Konutları fiyatlar!

Mint Şişli Konutları fiyatlar kapsamında projede fiyat listesi minimum 338 bin TL'den başlıyor. Proje Mint Yapı imzası taşıyor...

Mint Şişli Konutları fiyat listesi!

Mint Şişli Konutları fiyat listesi 286 bin TL'den başlıyor. MİNT imzasıyla yükselen projede ön talepler alınıyor...

Çiğli'deki Bintaş Park Evleri satışta!

Çiğli'de tamamlanarak yaşama açılmaya hazır olan Bintaş Park Evleri, düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı. İzmir Çiğli'de hayata geçirilen projede fırsatlar sürüyor.

Şişli'deki parklar yenileniyor!

Şişli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şişli sınırları içinde yer alan park ve yeşil alanları yenileyor. Yapılan çalışmalarŞa parklara daha modern bir görünüm kazandırılıyor.

Çiğli Egekent'e 6 dönümlük park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, modern semt park yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Çiğli Ege Kent Mahallesi'nde yapımına başlanan 6 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor.

Güneşli Nurol Park Konutları ödeme planı!

Nurol GYO imzasıyla hayata geçirilen Güneşli Nurol Park projesi konut, ofis ve mağazalardan meydana geliyor. İşte Güneşli Nurol Park Konutları ödeme planı...

Çiğli'ye Ahmet Taner Kışlalı Parkı geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Ahmet Taner Kışlalı mahallesinde lavanta, kekik, yasemin ile defne yaprağı kokularının yayılacağı 19 bin metrekarelik yeni bir park kuruyor. 350 ağacın dikileceği park, aynı zamanda seyir teraslarıyla kentlilerin yeni buluşma noktası olacak.

çiğli park konutları Haberi

çiğli park konutları






Çiğli Park Evleri Gatol İnşaat imzası ile yaşama geçiriliyor. Proje 10 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


7 blok halinde inşa edilen Çiğli Park Evleri 'nde 99 adet konut ve 7 adet dükkan bulunuyor. Projede yer alan konut tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


İzmir Çiğli Park Evleri fiyatları:

2 oda 1 salon daireler 120 bin liradan;

3 oda 1 salon daireler 165 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.






36 ay sonra sahiplerine teslim edilecek olan Çiğli Park Evleri 'nden konut sahibi olmak isteyenler firma bünyesinde tasarlanan ödeme planından yararlanabiliyor.


Gatol İnşaat Çiğli Park Evleri 'nde; basketbol sahası, güvenlik, barbekü ve dinlenme alanları, fitness salonu, yüzme havuzu, güneşlenme terasları, araç yolları, otopark bulunuyor.



Telefon: 0532 672 94 35

Web adresi:...