10 / 10 / 2024

Avrupa Konutları Şişli satışta! Yeni proje! 

Avrupa Konutları Şişli satışta! Yeni proje! 

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Şişli

Avrupa Konutları Şişli projesinde konut satışları başladı. Peki Avrupa Konutları Şişli'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 




Tüm daireleri, isteğe bağlı home ofis olarak kullanılabilen  Avrupa Konutları Şişli  projesinde satışlar başladı. Proje,  Artaş İnşaat  imzasıyla İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 1961 ada, 21 parselde hayata geçiriliyor. 

6 bin 58 metrekare büyüklükte arsada inşa edilen projede toplam 127 adet konut ile 17 adet ticari ünite yer alıyor. Avrupa Konutları Şişli projesinde konut teslimlerinin 8 ay sonra, yani 2025 Haziran'da yapılması planlanıyor. 

Avrupa Konutları Şişli satışta! Yeni proje! 

ŞEHRİN MERKEZİNDE PRESTİJLİ BİR YAŞAM 

Avrupa Konutları Şişli projesi, eski Profilo AVM'nin arazisi üzerinde yükseliyor. Proje, konut ve iş yeri sahiplerine prestijli bir yaşamın kapılarını aralıyor. 

4 blok proje şeklinde hayata geçirilen projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Projenin alt katlarında ticari alanlar yer alıyor. Projede yer alan 1+1'lerin net alanları 39 ve 61 metrekare arasında, 2+1'lerin net alanları 65 ile 120 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Şehrin merkezinde bahçeli bir yaşam alanı sunan Avrupa Konutları Şişli'de sınırlı sayıda bahçe katı daireler bulunuyor. 

Avrupa Konutları Şişli satışta! Yeni proje! 

İŞ MERKEZLERİNİN, AVM'LERİN YANI BAŞINDA

Avrupa Konutları Şişli projesinden ev sahibi olanlar, en popüler AVM'lere yürüyerek ulaşabiliyor. Proje, iş merkezlerine ve plazalara da yakın konumda yükseliyor. 

Projenin yakın çevresinde Trump AVM, Medicana Zincirlikuyu, Cevahir AVM gibi alanlar yer alıyor. Proje mega kentin iş merkezi olarak bilinen Levent'e de yakın lokasyonda hayata geçiriliyor. 

Avrupa Konutları Şişli satışta! Yeni proje! 

AVRUPA KONUTLARI ŞİŞLİ KONUT FİYATLARI EKİM 2024 

Avrupa Konutları Şişli projesinde yer alan 1+1 konutların fiyatları 13 milyon TL ile 17 milyon TL arasında, 2+1 konutların fiyatları 16 milyon TL ile 25 milyon TL arasında değişiyor. Projede yer alan 3+1 konutların fiyatları ise 40 milyon TL'den başlıyor. 

Projeden ev sahibi olmak isteyenlere anlaşmalı banka olan Halkbank'tan kredi kullanma avantajı sunuluyor. 

Web: https://www.avrupakonutlarisisli.com/

Tel: 444 0 380 

Alinda Life’ta 8 milyon TL’ye 4 oda 1 salon! Teslimler Aralık’ta!

Esenyurt İkon Park lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Koşu Park Evleri’nde 7.5 milyon TL’ye 2+1! Teslimler 1 ay sonra!


projeye sor



Geri Dön