03 / 05 / 2024

Cihad Erginay

Cihad Erginay

Numan Kurtulmuş, Mostar’ın her geçen yıl daha da geliştiğini belirterek, "Burada Türkiye olarak Koski Mehmet Paşa Camisi, Mostar Köprüsü başta olmak üzere birçok Osmanlı eserini yeniden onarmak istiyoruz dedi

Çekmeköy Belediyesi' ne Prag'dan kardeş belediye teklifi geldi!

Marmara Belediyeler Birliği’nin organizasyonunda Budapeşte’de şehir planlaması ve turizm yönetimi, Prag’da ise kültürel mirasın korunması ve ulaşım sistemleri konusunda teknik inceleme yapıldı

Gayrimenkul satışları neden düştü? Uzman isim satışlardaki düşüşlerin nedenlerini ve etkilerini açıkladı!

Gayrimenkul satışlarında son dönemlerde belirgin bir duraksama görüldü. Bu duraksamanın çeşitli nedenleri ve sektöre olan etkileri Özgür Cihad Özaydoğu tarafından açıklandı.

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Cihad Sert tarafından kuruldu.

Rent Assist Pro Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Rent Assist Pro Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Cihad Yalçın tarafından kuruldu.

Cihad Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Cihad Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Açar ve Cihan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Divan Marine Yapı Ve Mühendislik Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divan Marine Yapı Ve Mühendislik Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Cihad Alp Göroğlu tarafından kuruldu.

Gelir vergisinde beyan dönemi! Kazançlar nasıl beyan edilecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Yusuf Cihad Demet, bugünkü köşesinde gelir vergisi beyan dönemini kaleme aldı. İşte Yusuf Cihad Demet'in 'Gelir vergisi beyan dönemi başladı: Kazanç ve iratlar ne şekilde beyan edilecek?' başlıklı yazısı...

Cmm Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmm Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cihad Mustafa Mert tarafından kuruldu.

Haktepe İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haktepe İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Berat Çeker ve Cihad Doruk ortaklığında kuruldu.

Chd Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chd Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cihad Öztürk tarafından kuruldu.

Hamas ve İslami Cihad'dan İsrail'e yıkım tepkisi!

Hamas ve İslami Cihad hareketleri, İsrail güçlerinin işgal altında bulunan Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait olan bazı evleri yıkmasını kınadı.

CTK Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CTK Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Cihad Altundağ ve Qutaibah M. Gh. A. Alyousef ve Tarık Karaca ortaklığında kuruldu. 

Türk firmaları Ürdün'de müteahhitlik hizmeti verebilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Ömer Cihad Vardan, Ürdün’de Türk firmalarının müteahhitlik hizmetleri verebileceğini açıkladı.

Genç MÜSİAD'ın yeni başkanı Engin Akdağ oldu!

Genç MÜSİAD 12. Genel Kurul Toplantısı, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD 4. Dönem Başkanı Ömer Cihad Vardan, MÜSİAD 3. Dönem Başkanı Ömer Bolat, Anadolu ile Avrupa'daki başkanları ve üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Cihad Erginay Haberi

Cihad Erginay

Kurtulmuş, Türkiye’nin "ortak ülke" olduğu 19. Uluslararası Mostar Ekonomi Fuarı’na katılmak üzere özel uçak "GVA" ile Mostar’a geldi.


Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Cihad Erginay, Mostar Belediye Başkanı Ljubo Beslic, Mostar Başkonsolosu Ayşe Selcan Şanlı ve diğer ilgililer tarafından Mostar Havalimanı’nda karşılanan Kurtulmuş, daha sonra beraberindeki heyetle Koski Mehmet Paşa Camisi’ni ziyaret etti. Kurtulmuş, cami avlusuna geçerek Mostar Köprüsü'nü de fotoğrafladı.


Kurtulmuş, burada gazetecilerin soruları üzerine yaptığı açıklamada, Mostar’ın hemen savaştan sonraki halini de hatırladığını, Osmanlı’dan kalma bütün eserlerin, Mostar Köprüsü’nün, camilerin, binaların delik değişik edildiğini aktardı.


Mostar’ın artık yavaş yavaş toparlandığını ifade eden Kurtulmuş, "Gördüğümüz kadarıyla şehir, özellikle son birkaç yılda daha da iyi bir hale gelmiş. Burada Türkiye olarak Koski Mehmet Paşa Camisi, Mostar Köprüsü başta olmak üzere birçok Osmanlı eserini yeniden...