02 / 05 / 2024

Cihan Aktaş biyografi

Cihan Aktaş biyografi

Halihazırda Dünya Bülteni internet sitesinde köşe yazıları yazan gazeteci, yazar ve mimar Cihan Aktaş kimdir? Cihan Aktaş, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Cihan Aktaş...

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'te ön talep süreci devam ediyor!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesi kapsamında yer alan daireler için ön talep süreci devam ediyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar değişiklik gösteriyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap Konutları başvuruları!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap Konutları başvuruları başladı. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen projede başvurular 19 Aralık'a kadar devam edecek.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları başladı. Daire fiyatlarının 101 bin 21 TL'den başladığı projede satışlar kura ile gerçekleşecek. Projede 151 adet daire satışa sunuluyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları yarın başlıyor. Dairelerin 101 bin 10 TL'den başladığı projede 151 tane daire satışa sunuluyor. Projede kura çekilişi 24 Aralık'ta gerçekleşecek.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ son başvuru tarihi!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş projesinde 151 kontu satılıyor. Başvuruların 1 Aralık 'ta başlayacağı Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Ankara Aktaş 3. Etap başvuru!

TOKİ Ankara Aktaş 3. Etap başvuru ve kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Dairelerin 101 bin 21 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat!

Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat projesinde ön talep süreci başladı. Aralık ayında satışa çıkacak olan projede 1.380 tane daire ile 75 tane dükkan yer alıyor. Proje 600 milyon TL yatırım bedeline sahip.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap ödeme tablosu!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde daireler 101 bin 21 TL ile 169 bin 345 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap ödeme tablosu..

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap fiyatları!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap fiyatları...

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları ne başlıyor?

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Satışların kura yöntemiyle gerçekleştirileceği TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları ne başlıyor?

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ başvurular!

Kura yöntemiyle 151 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde fiyatlar 101 bin 21 TL'den başlıyor. İşte Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ başvurular..

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kurası ne zaman çekilecek?

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde 631,38 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Başvurularının 1 Aralık'ta başlayacağı TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kurası ne zaman çekilecek?

Cihan Aktaş biyografi Haberi

Cihan Aktaş biyografi

Cihan Aktaş kimdir?

Cihan Aktaş, 1960 doğumlu Refahiye Erzincan doğumlu. Türk gazeteci, yazar ve mimar. Yazar Ümit Aktaş'ın kardeşi.


Beşikdüzü Öğretmen Lisesi’ni (1978) ve İstanbul DGSA Mimarlık Fakültesi’ni (1982) bitirdi. Mimar, basın danışmanı ve gazeteci olarak çalıştı. Yeni Devir’de ve Taraf gazetesinde köşe yazıları yazdı. 


Halihazırda Dünya Bülteni internet sitesinde köşe yazıları yazıyor. Hayal Perdesi e-dergisinde sinema yazıları, www.sonpeygamber.info'da ise dini içerikli makaleleri yayınlanıyor. 1995’te TYB (Türkiye Yazarlar Birliği), 1997’de Gençlik Dergisi tarafından ‘Yılın Hikayecisi’, 2002’de TYB tarafından yılın romancısı olarak ödüllendirildi. 


2009’da “Kusursuz Piknik” isimli hikaye kitabı ESKADER tarafından yılın hikaye kitabı ödülüne lâyık bulundu. Halihazırda Tahran’da Tabatabai Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde dersler veren Aktaş evli ve iki çocuk...