26 / 05 / 2024

Cihan Bulut

Cihan Bulut

Kırcamisi Tarım Mahallesi sakinlerinen oluşan bir grup vatandaşla bir araya gelen Ak Parti Muratpaşa Belediye başkan Adayı Cihan Bulut'a tam destek. Bulut "Kırcamisi İmarını biz çözeriz. Kırcami yi mahrumiyet bölgesi olmaktan kurtaracağız" dedi.

Cihan İnşaat Avrupapark Bahçekent!

Toplam 600 milyon TL proje bedeline sahip olan Cihan İnşaat Avrupapark Bahçekent, İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesine bağlı Bahçekent bölgesinde yaşama geçiriliyor. Projede satış süreci henüz başlamadı...

Bulut İnşaat'ın Evviva Home projesinde hayat başladı!

Ortak yaşam alanları için tüm detayları düşünen Bulut İnşaat, evviva Home projesinin satışlarının yüzde 70’ini tamamladı. Tapu teslimleri başlayan evviva Home projesinde bu yıl sonunda yaşam başlayacak.

Cihan İnşaat ve Konut Yapı'dan Hoşdere 3. Etap'a 1544 konut, 92 dükkan geliyor!

Emlak Konut GYO'nun Hoşdere 3. etap ihalesini alan Cihan İnşaat ve Konut Yapı'nın projesinde detaylar belli oldu. Başakşehir Hoşdere 3. etap projesinde 1544 konut ve 92 dükkan inşa edilecek...

Cihan Kebap ikinci şubesini Park Oran'da açtı!

Cihan Kebap, ikinci şubesini Park Oran'da görkemli bir törenle açtı. Yılların vermiş olduğu deneyimle Türk mutfağının lezzetlerini bir araya getiren Cihan Kebap misafirlerine unutamayacakları lezzetler sunuyor.

Bulut İnşaat Evviva Home projesinde hayat başlıyor!

Hayatı kolaylaştıran konut projeleri ve uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olmak isteyenlerin ilk tercihi olan Bulut İnşaat, Evviva Home projesinin satışlarının yüzde 70’ini tamamladı. Evviva Home projesinde bu yıl sonunda yaşam başlayacak.

Altay Bulut İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altay Bulut İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Zehra Öküzcü tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu.

Nedim Cihan: Hopa turizm merkezi haline gelecek!

Hopa'da zorlu bir seçim sürecinden ardından başkanlık koltuğuna oturan Nedim Cihan, inşaat mühendisi kimliği ile 'az laf çok iş' prensibini benimsediğini, İlçeyi ise bir turizm merkezine dönüştüreceklerini söyledi.

Bulut İnşaat Evviva Gold projesi!

Bulut İnşaat Evviva Gold projesi İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor. Bulut İnşaat Evviva Gold projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Bulut İnşaat Evviva Gümüş City ödeme planı!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta 28 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen ve Bulut İnşaat Evviva Gümüş City ödeme planı bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Proje, 1240 konuttan meydana geliyor.

Bulut İnşaat Evviva Gold!

Bulut İnşaat Evviva Gold projesinde yer alan daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salondan meydana geliyor.

Haydar Bulut, Derince Kalıcı Konut sakinlerini dinledi!

Derince Yenikent Kalıcı konut sakinlerinin yol sorunu için önceki akşam Derince Belediye Başkanı A. Haydar Bulut kendilerini ziyaret etti. Bulut, Derince Kalıcı Konut sakinlerini dinledi.

Micro Loft Yarasa ve Micro Loft Bulut projesi satışa çıktı!

Urbanist Yatınm tarafından İstanbul-Gümüşsuyu'nda yapılan micro-Loft Yarasa ve micro-Loft Bulut projeleri satışa çıktı. Yaşam alanlan 50-100 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 425 bin lira ile 1 milyon 50 bin lira arasında değişiyor.

Cihan Karalar kimdir?

Mimar Cihan Karalar kimdir? Mimar Cihan Karalar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cihan Karalar, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Cihan Karalar..

Cihan Bulut Haberi

Cihan Bulut

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Bulut, mahalle sakinleri ile bir araya geldiği kahvaltıda destek sözü aldı. Antalya'nın neredeyse merkezinde yer alıp otobüs dolmuş gibi en temel ihtiyaçları karşılanmayan, imar eksikliğinden dolayı da inşaat yapamayan, yolların darlığı nedeniylede ulaşımın işkence haline geldiği Kırcami tan mahallesinde mahalle sakinleri ile bir i araya geldi. Mahalleli l burası resmen mahrumiyet bölgesi her seçim öncesi söz veren siyasetçiler seçim sonrası bizi unutuyor diye şikayet etti. Mahalleli Cihan Bulut'tan Kırcami imar planı için destek istedi. 


Evcilmen bir şey yapmadı Ak Parti Muratpaşa belediye Başkan adayı Cihan Bulut burada yaptığı konuşmada: "Ben Kırcamililerin eniştesiyim, eşim bu mahalleden her hafta sonunu burada geçiririm. 2 dönemdir Büyükşehir ve Muratpaşa Belediyesi Meclis üyeliği yapıyorum bana sürekli bizim imar planlarımızın durumu...