01 / 05 / 2024

Cihan Bulut: Kırcami imar planı sorununu 6 ayda çözeceğiz!

Cihan Bulut: Kırcami imar planı sorununu 6 ayda çözeceğiz!

Kırcamisi Tarım Mahallesi sakinlerinen oluşan bir grup vatandaşla bir araya gelen Ak Parti Muratpaşa Belediye başkan Adayı Cihan Bulut'a tam destek. Bulut "Kırcamisi İmarını biz çözeriz. Kırcami yi mahrumiyet bölgesi olmaktan kurtaracağız" dedi.



Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Bulut, mahalle sakinleri ile bir araya geldiği kahvaltıda destek sözü aldı. Antalya'nın neredeyse merkezinde yer alıp otobüs dolmuş gibi en temel ihtiyaçları karşılanmayan, imar eksikliğinden dolayı da inşaat yapamayan, yolların darlığı nedeniylede ulaşımın işkence haline geldiği Kırcami tan mahallesinde mahalle sakinleri ile bir i araya geldi. Mahalleli l burası resmen mahrumiyet bölgesi her seçim öncesi söz veren siyasetçiler seçim sonrası bizi unutuyor diye şikayet etti. Mahalleli Cihan Bulut'tan Kırcami imar planı için destek istedi. 


Evcilmen bir şey yapmadı Ak Parti Muratpaşa belediye Başkan adayı Cihan Bulut burada yaptığı konuşmada: "Ben Kırcamililerin eniştesiyim, eşim bu mahalleden her hafta sonunu burada geçiririm. 2 dönemdir Büyükşehir ve Muratpaşa Belediyesi Meclis üyeliği yapıyorum bana sürekli bizim imar planlarımızın durumu ne olacak diye sordunuz durdunuz. İşte şimdi belediye başkanı adayı olarak karşınızdayım. Eğer Kırcami imar problemini çözemezsem size söz veriyorum bir daha aday adayı bile olmayacağım"dedi. Bulut Kırcami sorununun çözümsüz olmadığını ancak 15 yıldır Muratpaşa'yı yöneten Evcil $ ji I t I men'in Kırcami için bir şey yapmayacağı açıkça ortada dedi. 


Kırcami sorunu 6 ay da biter Bulut: "Büyükşehir ve Muratpaşa belediye başkanları sürekli kavga içerisinde birinin ak dediğine diğeri kara diyor. Son olarak aynı partiden olan Akaydın ve Evcilmen son 5 yılımızı mahvetti. Şimdi ayrı partilerde birbirlerine düştüler. Biz inşallah 1 Nisan'dan itibaren Büyükşehir belediye başkan adayımız Menderes Türel'le elele vererek hem Büyükşehir hem de Muratpaşa belediye başkanlıklarını kazanarak 6 ay içerisinde Kırcami sorununu kökten çözeceğiz. Önümüze bir engel çıkarsa bunu sizinle paylaşıp birlikte çözüm arayacağız" diye konuştu Muratpaşa'nın geleceği için Bulut, "Ben bugüne kadar yapamayacağım hiçbir sözü vermedim söz verdiysem de yaptım. Kırcamisinin sokaklarını karış karış bilirim. Kayınpederim, kayınbiraderlerim burada büyük bir aileyiz. 


Ticarette başarılı olduk sokaklarda süt satarak başladık bugün 17 ülkeye süt ürünleri satıyoruz. Antalya'da Ali Çetinkaya caddesinde başlayan küçük bir işyeri bugün dünya markası oldu. Bunu başarmış bir kardeşiniz enişteniz olarak karşınızda bulunuyorum. Geçmişte hangi partiye oy vermiş olursanız olun ama bu kez Muratpaşa'nın geleceği için çocuklarımızın geleceği için bizi tercih edin. Allaha hamdolsun benim çorban kaynıyor belediye başkanlığını sizlere hepimizin çocuklarına güzel bir Muratpaşa bırakmak için yapacağız. 50 yıl sonra bizi hayırla yad etmeleri için bu göreve talip olduk" dedi.

 

Çoz özel projelerimiz var Sık sık konuşması alkışlarla kesilen Cihan Bulut, "Geçtiğimiz günlerde projelerimizi açıkladık bu projeleri yapmadan önce 56 mahallede anket yaptırdık hangi mahallenin hangi sorunları var bunları tek tek tespit ettirdik. Çok değerli bir proje ekimiz var içlerinde dünya 2.si olmuş bir hocamız var. Muratpaşamızı en güzel haline nasıl getirebiliriz bunun için çalışıyoruz. Derdimiz milletimize muratpaşalılara hizmet etmek ve Muratpaşa'yı daha iyi yaşanabilir bir Muratpaşa haline getirmek. Çocuklarımız için, gençlerimiz için, annelerimiz babalarımız için çok güzel projelerimiz var" dedi İnternet ücretsiz olacak Bulut, "Mahalle pazarında açacağımız kreşlerle çalışan çocuklu anneler alışverişe geldiklerinde çocuklarını hemşireli kreşlerimize emanet edip alışveriş yapabilecekler. Öğrencilerimiz içinde kütüphanesi ve yazıcısı olan internet evlerinden ücretsiz yararlanacaklar. Ben sizden biriyim belediye başkanı olduğumda farklı birisi olmayacağım. Belediye sizin eviniz sıcak bir çay içebileceğiniz mekanınız olacak. Kırcami'nin makus talihini biz yeneceğiz. Sizlerde bize hayır dua edeceksiniz" diye konuştu.


Antalya İleri 


Geri Dön