29 / 04 / 2024

Cihan Karalar biyografi

Cihan Karalar biyografi

Mimar Cihan Karalar kimdir? Mimar Cihan Karalar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cihan Karalar, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Cihan Karalar..

Karalar Plastik Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karalar Plastik Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat İlhan tarafından kuruldu.

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Dolar borcu olanlar karalar bağlayacak! Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! 

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı. Dolar borcu olanlar bu seviye karşısında karalar bağlayacak. Dolar ne kadar olacak?

Sercan Cihan Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sercan Cihan Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Sercan Cihan tarafından kuruldu.

TOKİ Şırnak İdil Karalar Mahallesi 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Şırnak İdil ilçesi Karalar mahallesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Şırnak İdil ilçesinin Karalar Mahallesine ait sosyal konut projesi detayları…

Zeydan Karalar’dan Adana Metrosu'nun onaylanmamasına tepki!

Adana Metrosu 2. Etabı’na Cumhurbaşkanlığı'nda "borçlanma kriterlerinin uygun olmadığı” sebebiyle onay çıkmadı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, duruma tepki gösterdi.

Ak Cihan Emlak Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Cihan Emlak Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile  Aman Ullah Towhıdı tarafından kuruldu.

Cihan Ekşioğlu kimdir?

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu kimdir? Cihan Ekşioğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cihan Ekşioğlu'nun biyografisi...

Zeydan Karalar'dan gayrimenkul mübadelesi açıklaması!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Nata firmasıyla önceden 598 milyonluk bir ihale anlaşması yapılmıştı. Bunu karşılıklı feshetme kararı aldık, gayrimenkul önerdik. Karşılıklı mutabakata da varıldı" dedi.

Cihan Su, Hürriyet Emlak Finans Direktörü oldu!

Doğan Şirketler Grubu’nun teknolojileriyle geliştirilen, Türkiye’nin emlak dikeyindeki yenilikçi dijital markası Hürriyet Emlak’ın Finans Direktörü Cihan Su oldu.

Cihan Orhan İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihan Orhan İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Cihan Orhan tarafından kuruldu.

Zeydan Karalar Elazığ'da incelemelerde bulundu!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Elazığ'da incelemeler yaptı. Başkan Zeydan Karalar, “Tüm Türkiye birlik ve beraberlik içerisinde afet dolayısıyla tek yürek oldu" dedi.

Cihan Paçacı: Kentsel dönüşüm programı ile gereken tedbirler alınsın!

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Cihan Paçacı Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem ile ilgili açıklamalar yaptı. Cihan Paçacı: "Türkiye'nin deprem bölgelerindeki tüm binalar yeniden elden geçirilsin."dedi.

Cihan Karalar biyografi Haberi

Cihan Karalar biyografi

Cihan Karalar kimdir?

1985 Yılında Kurulan Fikret Karalar İç Mimari Tasarım,Aile şirketimde Çalışmakta olan İç Mimar Cihan Karalar özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"23.09.1985 Yılın'da İstanbul, Üsküdarda başladı hikayem.Çocukluğumda çok hareketli ve meraklıymışım karıştırmadık kurcalamadık birşey kalmazmış.Yetenekliymişim,Önce bozar sonra tamir edermişim. 


6 yaşım'da okula başladım.İlk-Orta-Lise Derken bulduk kendimizi üniversitede.4 yıllık Kocaeli Güzel Sanatlar Fakültesini Bitirdikten sonra kala kaldık hayatın gerçekleriyle. Haksızlık bu, okulda bunu öğretmediler. 


Babam 40 yıllık sanatkar ve Firma yöneticisidir.


1985 Yılında Kurulan Fikret Karalar İç Mimari Tasarım,Aile şirketimde...