03 / 05 / 2024

Cihan Niyazi Uzun

Cihan Niyazi Uzun

Üstünler Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgut Üstün, Cihan Niyazi Uzun, Ayşe Üstün ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi, Ş.Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

Üstünler Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünler Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgut Üstün, Cihan Niyazi Uzun, Ayşe Üstün ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi, Ş.Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent satılık!

TOKİ ve Emlak Konut GYO tarafından geliştirilen Avrupark Bahçekent'te ön talep toplanıyor. Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent'te ön talep süreci devam ediyor!

Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent projesi kapsamında yer alan daireler için ön talep süreci devam ediyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar değişiklik gösteriyor.

Uzun Köprü'nün dünya mirası olması için başvuru yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Edirne'nin Uzunköprü ilçesindeki tarihi Uzun Köprü'nün UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne alınması için başvuru yapacak. Tarihi köprü Osmanlı Padişahı II. Murat tarafından yaptırılmıştı.

Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat!

Avrupark Bahçekent Cihan İnşaat projesinde ön talep süreci başladı. Aralık ayında satışa çıkacak olan projede 1.380 tane daire ile 75 tane dükkan yer alıyor. Proje 600 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Uzun Köprü'nün UNESCO Kültür Mirası'na girmesi için başvuru yapıldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığının, Edirne'nin Uzunköprü ilçesindeki tarihi Uzun Köprü'nün UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne alınması için başvuru yapacağı bildirildi. Taş köprü 1392 metre uzunluğunda, 6,80 metre genişliğine sahip...

Türkiye'nin en uzun tünelinin inşaatında çalışmalar yeniden başladı!

Türkiye'nin en uzun, dünyanın 4'üncü uzun çift tüplü tüneli olan Ovit Tüneli'nde, 'Yetersiz iş güvenliği' gerekçesiyle verilen geçici durdurma kararı eksikliklerin giderilmesinin ardından kaldırıldı ve çalışmalar yeniden başlatıldı.

İMKON'dan uzun vadeli konut satışlarından ev alacaklara uyarı!

Ülkemizde maketten veya inşaatı devam eden projeler üzerinden, uzun vadeli satışlar yapılmaktadır. Bu satışlarda, halkımızın dikkat etmesi gereken önemli hususlar vardır. İMKON'dan uzun vadeli konut satışlarından ev alacaklara uyarı geldi.

Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi'nde imara aykırı binalar yıkılacak!

Kasım Meclis Toplantısı’nda Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi’ni hayata geçirmek için meclis üyelerinden yetki alan Başkan Toçoğlu, “Esnafımızın endişelerini anlıyoruz. Bu endişeleri en aza indirecek şekilde çok açık bir çalışma gerçekleştireceğiz” dedi.

Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi hayata geçiriliyor!

Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi’ni hayata geçirmek için meclis üyelerinden yetki alan Başkan Toçoğlu, “Esnafımızın endişelerini anlıyoruz. İnşallah bu endişeleri en aza indirecek şekilde çok açık ve çok şeffaf bir çalışma gerçekleştireceğiz” dedi.

Uzun mesafeli koruma alanı nedir?

İçmesuyu Havzaları Yönetmeliği gereğince, kısa mesafeli koruma alanı üst sınırından itibaren yatay 1000 metre genişliğindeki kara alan ise orta mesafeli koruma alanı oluyor. Peki, uzun mesafeli koruma alanı nedir?

Sakarya Uzunçarşı projesi mecliste!

Sakarya Uzunçarşı projesi mecliste. 10 Kasım Pazartesi günü toplanacak Büyükşehir Meclisi'nde, Tarihi Uzunçarşı Rekreasyon Projesi ilk etap çalışmalarının başlatılması için Başkan ve encümene yetki verilmesi istenecek.

Uzunçarşı Projesi Meclis'e geliyor!

Pazartesi günü yapılacak olan Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında revizyon uygulama imar planlan ve Uzunçarşı Yenileme Projesi görüşülecek. Revizyon uygulama imar planlarını da içeren 44 maddelik gündem görüşülecek.

Cihan Niyazi Uzun Haberi

Cihan Niyazi Uzun

Üstünler Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgut Üstün, Cihan Niyazi Uzun, Ayşe Üstün ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi, Ş.Günaltay Caddesi'nde kuruldu. 


Üstünler Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...