10 / 05 / 2024

Cihan Öztunç

Cihan Öztunç

Zys Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cihan Öztunç, Mustafa Fatih Çelikbilek ve Nihat İzsiz tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 4 Haziran'da kuruldu

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Ali Öztunç'tan işsizlik maaşı ile ilgili çarpıcı açıklama: İşsizlik maaşı hayal oldu!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'tan işsizlik maaşıyla ilgili çarpıcı açıklama geldi: İşsizlik maaşı hayal oldu. İşte son dakika gelişmesi...

Muharrem Faik Öztunç nereli? Hangi bölümden dereceyle mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı?

Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Türk iş insanı Muharrem Faik Öztunç kimdir? Nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Kaç çocuğu var? İşte Muharrem Faik Öztunç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Sercan Cihan Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sercan Cihan Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Sercan Cihan tarafından kuruldu.

Ak Cihan Emlak Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Cihan Emlak Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile  Aman Ullah Towhıdı tarafından kuruldu.

Ali Öztunç'tan Marmaris Kumlubük imar açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, yaptığı açıklamada Marmaris Kumlubük’ün "imara açılarak 3 milyar TL'lik rant yaratıldığını" iddia etti...

Cihan Ekşioğlu kimdir?

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu kimdir? Cihan Ekşioğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cihan Ekşioğlu'nun biyografisi...

Ali Öztunç'tan Kanal İstanbul raporu!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, tarafından İstanbul'da çözülmesi gereken durumlarla ilgili bir rapor hazırladı. Kanal İstanbul projesine de değinilen raporda, Marmara Denizi'nde yaşanılan kirlilikle ilgili de açıklamalar yapıldı.

Ali Öztunç'tan Datça Kargı Koyu'nun özelleştirilmesine tepki!

Datça'daki Kargı Koyu Cumhurbaşkanlığı kararıyla Özelleştirme İdaresi'ne devredildi. CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, koyda incelemelerde bulundu ve bölgedeki vatandaşlarla görüştü. 

Ali Öztunç'dan Datça Kargı Koyu açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Datça Kargı Koyu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı...

Ali Öztunç: Yurttaş odaklı kentsel dönüşüm yapılmalı! 

Partisinin genel merkezinde gündem değerlendirmesi yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ali Öztunç'tan Kuzey Marmara Otoyolu açıklaması!

Kuzey Marmara Otoyolu’nda, iş bitimi sonrası sözleşmede değişiklik yapılarak araç geçiş garantisi 4 katına kadar yükseltildi. Aynı zamanda işletme süresi 9 yıldan 13 yıla çıkarıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, konuya ilişkin konuştu.

Ali Öztunç'tan deprem ve kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündemi değerlendirdi ve önemli açıklamalarda bulundu. Öztunç, "Biz CHP olarak deprem gerçeğini unutmuyoruz ve unutturmak istemiyoruz" dedi ve deprem çalışmalarına ilişkin konuştu.

Cihan Öztunç Haberi

Cihan Öztunç

Zys Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cihan Öztunç, Mustafa Fatih Çelikbilek ve Nihat İzsiz tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 4 Haziran'da kuruldu. Zys Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Zys Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Balipaşa Caddesi,...