07 / 05 / 2024

Cihannüma Evleri idlib teslim edildi mi

Cihannüma Evleri idlib teslim edildi mi

Suriye'nin İdlib kırsalında yer alan Kefer Lusin bölgesinde Sadakataşı ve Cihannüma derneklerinin iş birliğiyle inşa edilen 'Cihannüma Evleri' ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

İdlib'te inşa edilen 'Cihannüma Evleri' sahiplerine teslim edildi! 

Suriye'nin İdlib kırsalında yer alan Kefer Lusin bölgesinde Sadakataşı ve Cihannüma derneklerinin iş birliğiyle inşa edilen 'Cihannüma Evleri' ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

İzmit'te belediye müzesine yatak odası yapıldığı iddiası!

İzmit Belediyesi tarafından restore edilen ve belediye müzesi tabelası asılan tarihi Yeşil Konak’ta cihannüma katının yatak odası yapıldığı iddia ediliyor. AKP’li eski başkan Nevzat Doğan tarafından kullanıldığı iddia edilen odanın ziyarete kapalı olduğu, kilit altında tutulduğu görüldü. 

Bursa Hüma Hatun Evleri’nde yaşam başlıyor!

Yıldırım Belediyesi’nin Mevlana-Ulus bölgesinde kendi öz kaynaklarıyla inşa ettiği 812 konut ve 12 bin metrekare ticari alandan meydana gelen Hüma Hatun Evleri’nde yaşam başlıyor. 

Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenlendi!

Fabay İnşaat, teslimi yapılan Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenledi. Firma, ev sahiplerinin tanıştırıp, sıcak bir ortamda buluşturdu.

Aydın 1. Etap Beyaz Melek Sağlık-Sen Evleri mağdurlarından eylem!

Aydın 1. Etap Beyaz Melek Sağlık-Sen Evleri'nden ev alanlar mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor. Mağdurlar eylem yaparak evlerinin tamamlanmasını istedi.

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Evleri Projesi!

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Evleri projesi bu yılın sonunda başlayacak. Luxist Bahçeşehir Evleri'nde 630 daire, 380 mağaza, hastane, otel ve ofis alanları olacak...

AND Pastel Evleri Kartal satılık!

AND Pastel Evleri Kartal satılık dairelerin fiyatları 290 bin liradan başlıyor. Kartal Esentepe'de yer alan AND Pastel Evleri'nde 1.200 daire, mağaza ve ofis alanları olacak...

Vadistanbul Park Evleri satış fiyatları!

Vadistanbul Park Evleri satış fiyatları 748 bin 320 TL'den başlıyor. Konut, ofis ve mağazalardan oluşan Vadistanbul Park Evleri projesinde daire teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor...

AND Pastel Evleri fiyat!

AND Pastel Evleri projesinde 1.200 daire, mağazalar ve ofisler yer alıyor. Kartal'da yükselen AND Pastel Evleri projesinde 1+1'den, 4+1'e kadar konut tipleri bulunuyor...

Dap Petek Evleri teslim tarihi!

Dap Petek Evleri teslim tarihi 8 ay olarak belirtiliyor. 13 katlı tek blok halinde inşa edilen projede 112 adet konut, 5 adet mağaza ve 15 adet ofis bulunuyor.

Vadistanbul Park Evleri Ayazağa satılık!

Vadistanbul Park Evleri Ayazağa satılık dairelerin fiyatları 748 bin liradan başlıyor. Konut, ofis ve mağazaların olacağı Vadistanbul Park Evleri'nin lansmanı 9 Şubat'ta yapılacak...

Soğanlık AND Kartal Evleri fiyatları!

Soğanlık AND Kartal Evleri fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. 5 bin 280 metrekarelik ticaret alanına sahip proje 1.135 daire, 42 ofis ve 35 mağazadan oluşuyor.

Ünye Muhtar Evleri projesi için çalışmalar başladı!

Muhtarların çalışma alanlarını düzeltmek ve daha iyi şartlarda hizmet vermelerini sağlamak amacıyla başlatılan proje kapsamında Muhtar Evleri’nin ikincisi, İlçenin Ortayılmazlar mahallesinde Yalı Kilisesi’nin arkasında bulunan alana inşa edilecek.

Cihannüma Evleri idlib teslim edildi mi Haberi

Cihannüma Evleri idlib teslim edildi mi

Suriye'nin İdlib kırsalında yer alan Kefer Lusin bölgesinde Sadakataşı ve Cihannüma derneklerinin iş birliğiyle 'Cihannüma Evleri' inşa edildi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; bölgede, 250'sinin Cihannüma Derneğince yaptırıldığı 310 briket evde, savaş mağduru ve ihtiyaç sahibi siviller yaşayacak.

Cihannüma Derneği Genel Başkanı Mustafa Şen, AA muhabirine, İdlib'e bağlı Kefer Lusin'de inşası bitirilen briket evleri ailelere teslim ettiklerini açıkladı.

Bölgede, 250 ev inşa etme planını kısa sürede hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarına dikkat çekerek Şen, "Bu evlere yerleştirilen ailelerin çoğunluğu yetimlerden oluşuyor. Toplamda 1000 çocuk, aile büyükleriyle burada yaşayacak. Bu nedenle en kısa süre içerisinde bu alana okul inşa etmeyi de planlıyoruz" diye konuştu. 

Sadakataşı Derneği Başkanı Kemal Özdal da İdlib'deki briket ev çalışmaları kapsamında 9 arazide farklı projelerle inşa ettikleri konutların açılışlarının devam...