18 / 05 / 2024

çıldır kamp merkezi nerede

çıldır kamp merkezi nerede

Serhat Kalkınma Ajansı ve Ardahan Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen “Çıldır Yüksek İrtifa Su Sporları Kamp Merkezi” projesi tamamlandı. Proje ile Çıldır Gölü’nde profesyonel sporcuların antrenman yapabileceği bir kamp merkezi kuruluyor...

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Yıldırım Mevlana Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Mevlana Mahallesi’nde hizmet verecek aile sağlığı merkezinin yapımını tamamladı.

22 yıldır tamamlanamayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı 2021'de bitecek!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 22 yıldır tamamlanamayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatının 2021'de bitirileceği açıkladı. 

Tunceli'de çadır kamp konseptli otel açıldı!

Türkiye'nin ilk çadır kamp konseptli oteli Tunceli'de açıldı. 5 dönümlük alan üzerinde kurulan otelin 31 oda ve 61 yatak kapasitesi var.

Binali Yıldırım'dan fuar merkezi müjdesi!

6. Uluslararası CNR Kitap Fuarı'nın açılışına katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, içinde bulundukları havzayı İstanbul’un en büyük fuar merkezi haline getireceklerini müjdeledi.

TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Tokat'ta 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Tokat Belediyesi tarafından yapılan TOKİ Hanımeli Kültür Sanat Merkezi açılışı gerçekleştirildi. 

Binali Yıldırım: Ataşehir'in de AKM'si olacak!

Seçim çalışmalarına Ataşehir ve Kadıköy'de devam eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Ataşehir'e bir kültür merkezi yapacaklarını söyledi.

Binali Yıldırım: Anadolu Yakası'na da AKM düşünüyoruz!

İstanbul'da gerçekleştirmeyi planladığı projelerini anlatan Binali Yıldırım, Anadolu yakasına bir kültür merkezi inşa etmeyi düşündüklerini açıkladı.

İsmet Yıldırım: İstanbul’un merkezi Ümraniye olacak!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, "Ümraniyeliler’le her zaman istişare edeceğiz, önce onları dinleyeceğiz" dedi...

Binali Yıldırım: İstanbul Haydarpaşa'ya tasarım merkezi kuruyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Haydarpaşa Limanı'nın ve Sultan Abdulhamid'in İstanbul-Bağdat tren yolunu yapmak için inşa ettiği garın da içinde olduğu bölgeyi, İstanbul Tasarım Merkezi yapıyoruz." diye açıklama yaptı. 

Binali Yıldırım Gıda Merkezi projesini açıkladı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın "Gıda Merkezi" projesinin bir ayağı Tuzla'da, diğer ayağı Arnavutköy'de olacak.

çıldır kamp merkezi nerede Haberi

çıldır kamp merkezi nerede


Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) ve Ardahan Üniversitesi (ARÜ) işbirliği ile gerçekleştirilen “Çıldır Yüksek İrtifa Su Sporları Kamp Merkezi” isimli proje tamamlandı. Proje ile Çıldır Gölü’nde profesyonel sporcuların antrenman yapabileceği bir kamp merkezi kuruluyor. Profesyonel sporcuların antrenman yapmasına olanak sağlayacak projeye sporcuların eğitimi de dâhil edilerek kamp merkezinin daha aktif bir şekilde hizmet vermesi hedefleniyor.


Proje kapsamında yüksek irtifa su sporları için gerekli teçhizatlar alınmaya başlandı.Bu bağlamda Türkiye Kano Federasyonu (TURKAF) Başkanı Prof Dr. Sami Mengütay’ın da görüşleri alınarak, megafon, telsiz, fiber ip, plastik şamandıra, yüzer balon, durgun su yarış kanosu ve kürekleri, K1 ve C1 kanoları, 15 ve 20 beygirlik motorlu fiber kurtarma botu temin edildi.



Yrd. Doç. Dr. Akbulut, SERKA’nın projeye her türlü desteği verdiğini bildirerek, “Kuruluş gününden itibaren bölgemizde...