02 / 05 / 2024

Çilek Franchising Ekibi

Çilek Franchising Ekibi

Tasarım, kalite ve markalaşma odaklı bir firma olarak kurulan; bebek, çocuk ve gençlerin ilgi alanlarına yönelik ürünler tasarlayan Çilek, uyguladığı franchise modeliyle konsept mağazalar açarak hem Türkiye’de hem de dünyada hızla büyümeye devam ediyor...

Çilek Mobilya 2015'te 50 yeni mağaza açacak!

Bebek, çocuk ve genç odalarının lider mobilya markası Çilek; özgün tasarımları, genişleyen ürün gamı ve yeni açacağı mağazalar ile tüm dünyada hızlı büyümesini sürdürüyor. Çilek, 10 milyon TL yatırım yapacak.

Çilek Doğu Anadolu'daki mağaza sayısını 36'ya çıkardı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre şirket, yurt içinde bulunmadığı illere giderek yeni satış noktaları açıyor. Çilek, Kars ve Tunceli'de birer, Diyarbakır'da ise açtığı 2 mağaza ile birlikte Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde toplam 36 noktaya ulaştı.

Çilek Mobilya Doğu Anadolu'da mağaza sayısını 36'ya yükseltti!

Tasarımları ile milyonlarca çocuğun odasını süsleyen Çilek, açtığı konsept mağazalar ile gerek yurt dışında gerekse yurt içindeki istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki mağaza sayısını 36’ya yükseltti.

Çilek Mobilya Hindistan'daki mağaza sayısını artıracak!

Çilek Mobilya, Hindistan 'da açtığı 9 mağazasıyla, Türk markası olarak çocuk mobilyasının dünyadaki en büyük temsilcisi olma yolunda ilerlerken, burada 25'ten fazla mağaza açmayı hedefliyor.

Çilek Mobilya, Hindistan'daki mağaza sayısını 25'in üzerine çıkaracak!

Çilek Mobilya, Hindistan 'da açtığı 9 mağazasıyla, Türk markası olarak çocuk mobilyasının dünyadaki en büyük temsilcisi olma yolunda ilerlerken, burada 25'ten fazla mağaza açmayı hedefliyor.

Çilek Mobilya yüzde 30 büyüme hedefliyor!

Çilek Mobilya AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, bu seneyi yüzde 20 büyümeyle tamamlamayı öngördüklerini belirterek, "2015 yılında ise bu büyümeyi yüzde 25-30 bandına çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Çilek Mobilya'nın 2015 hedefi yüzde 30 büyüme!

Bu yılı yüzde 20'lik büyümeyle kapatmayı planlayan Çilek Mobilya'nın yönetim kurulu üyesi Talha Çilek, 2015'e enerjik başlamak istediklerini, büyümeyi yüzde 25-30 bandına çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı.

Çilek'ten ailelere destek!

Tasarımları ile çocukların hayallerini gerçekleştirmenin yanı sıra özellikle aile içi iletişim sorunlarına çözüm üretmek üzere, çeşitli sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiren Çilek, bu konuda hem çocuklara hem de ailelere her türlü desteği sağlıyor.

Çilek Mobilya kimyasal tehditi bile test ediyor!

GS Kalite Sertifikası (Yüksek Güvenlik ve Kalite Belgesi) bulunan Çilek, ileri güvenlik testlerinden geçmiş en sağlıklı ve en güvenilir bebek odalarını dünyanın dört bir yanında tüketicileriyle buluşturuyor.

Çilek'ten yanlış oturmaya son veren Ergo Çalışma Grubu!

Çilek, çocukların daha elverişli bir ortamda ders çalışabilmeleri için masa, sandalye, keson, akıllı masa üstü pad ve çalışma masası ünitesinden oluşan "Ergo Çalışma Grubu"nu üretti...

Çilek'ten yarı yarıya indirim kampanyası!

Türkiye’nin ilk ve tek ulusal mobilya festivali,“MOSDER Mobilya Festivali”ne Çilek de Türkiye genelindeki 172 adet mağazasıyla katılarak, festivale özel düzenlediği yüzde 50’ye varan indirim kampanyasıyla tam destek veriyor...

Çilek Mobilya fiyatları yarı yarıya düşürdü!

Türkiye’nin ilk ve tek ulusal mobilya festivali,“MOSDER Mobilya Festivali”ne Çilek de Türkiye genelindeki 172 adet mağazasıyla katılarak, festivale özel düzenlediği yüzde 50’ye varan indirim kampanyasıyla tam destek veriyor.

Çilek, Facebook’ta ebeveynlerin sorularını cevaplıyor!

Özgün tasarımları ile ebeveyn ve çocukların hayatını kolaylaştıran Çilek, uzman pedagog aracılığıyla 20 Ekim Pazartesi günü Facebook üzerinden gelen soruları canlı olarak yanıtlayacak.

Çilek Franchising Ekibi Haberi

Çilek Franchising Ekibi


Bir dünya markası olan Çilek, bugün toplam 5 kıtada, 66 ülkede 444 satış noktasına sahip. Önümüzdeki dönemde de franchising modeli ile yeni mağazalar açmayı hedefliyor. Bebek, çocuk ve genç mobilyalarında uzman marka olan Çilek, halısından perdesine, cibinliğinden sandalyesine kadar oda atmosferini tamamlayan tüm ürünleri tüketicilerin beğenisine sunuyor.


Çilek Franchising sistemi ile girişimci adayları uluslararası marka olan Çilek ailesinin bir üyesi olmakla kalmıyor, “Friedmann Franchising International’’ prensipleri ve 18 yıllık deneyim ile şekillenmiş karlı bir iş modeline ortak oluyorlar.


Yurtiçi ve yurtdışı girişimci adayları, doğru lokasyon seçiminden, mimari projelendirme ve uygulamaya, mağaza ve hedef kitlesi için uygun ürün karmasının belirlenmesinden, pazarlama ve iletişim desteğine kadar birçok konuda profesyonel Çilek satış ekibi tarafından ücretsiz destek alıyorlar.


Yurtdışı girişimci adayları ise Turquality® destekleri ile uygun...