14 / 05 / 2024

Çilek Mobilya açılış

Çilek Mobilya açılış

Çilek, açtığı konsept mağazalarla büyümeye devam ediyor. Çilek, Ankara Keçiören, İstanbul Kurtköy, Konya Meram ve Gaziantep Nizip’te, 2015 yılının ilk iki ayında toplam dört yeni mağaza açtı.

Çilek Mobilya’nın fırsat ürünlerini kaçırmayın! Çilek Mobilya 8 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Artan hammadde fiyatlarıyla birlikte, yeni mobilya almak ve ya yenilemek çok zorlaştı. Zamlanan fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş kaliteli ve uygun fiyatlı mobiya arayışında. Işte haberimiz onlar için. 8 Eylül 2022 Çilek mobilya fiyat listesi...

Home City Pendik açılış için gün sayıyor!

Mobilya ve dekorasyon sektöründe uzmanlaşmış AVM dönemi başlıyor. Home City Pendik açılış için gün sayıyor.

Ankara Siteler Mobilya Teşhir Yeri projesi açılışa hazır!

Siteler esnafının kalkınmasını sağlamak, Başkent’i yeniden mobilya sektörünün bir numarası haline getirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ‘Mobilya Teşhir Yeri Projesi’, açılışa hazır hale getirildi.

Ankara Mobilya Teşhir Merkezi açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen Mobilya Show-room’u, açılışa hazır hale geldi.

Ankara'daki mobilya teşhir merkezi açılışa hazır!

Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen Mobilya Show-room’u, açılışa hazır hale geldi.

Öncüoğlu Mimarlık sergisi yarın ODTÜ'de açılıyor!

Orta Doğu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliğiyle Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya’nın ortak çalışması Öncüoğlu Mimarlık Mimari proje sergisi 28 Mart 2016 tarihinde ODTÜ Mimarlık Fakültesi’nde açılıyor.

Çilek Mobilya'da indirimlerine 2016'da da devam edecek!

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, firmanın yoğun ilgi gören indirim kampanyası, Ocak 2016'da da devam edecek. Çilek Mobilya'da birçok üründe yüzde 40'a varan indirim oranları bulunuyor.

Çilek Mobilya, Bilecik'te yeni mağaza açtı!

Çilek Mobilya, Bilecik'te açıldı. Marmara Bölgesi'ndeki 61. mağazasını açan Çilek, 5 kıtada, 66 ülkede toplam 444 mağazaya sahip.

Çilek Mobilya, sağlık ve güvenliği ön planda tutuyor!

Çilek mobilya, bebek, çocuk ve gençlerin kullanımı için tasarlanan ürünlerin güvenlik açısından risk barındırmaması ve kullanılan malzemelerin sağlığa zararlı olmaması gerektiği konusunda aileleri uyarıyor.

Çilek Mobilya, Amman'da 2. mağazasını açtı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, yurt içinde ve yurt dışındaki büyümesini sürdürüyor. 2015 yılının başından bu yana çok sayıda yeni mağazaya imza atan Çilek, son olarak Amman'da ikinci mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Çilek Mobilya Trabzon'da 3. mağazasını açtı!

5 kıtada, 66 ülkede 444 mağazası olan Çilek Mobilya, yurt içinde ve yurt dışında büyümesini sürdürüyor. Çilek'in, Karadeniz Bölgesi'ndeki 21., Trabzon'da ise üçüncü mağazası hizmet vermeye başladı.

Çilek Mobilya, Valencia'da ikinci mağazasını açtı!

Çilek Mobilya tarafından yapılan açıklamaya göre, Çilek’in Valencia’da açtığı ikinci mağazası şehrin en işlek caddelerinden olan Tres Cruces üzerinde yer alıyor.

Çilek Mobilya Trump Towers AVM'de mağaza açtı!

Çilek Mobilya, İstanbul Mecidiyeköy'deki Trump Towers AVM'de mağaza açtı. Çilek, yurt içinde mağaza sayısını artırmaya devam ediyor.

Çilek Mobilya açılış Haberi

Çilek Mobilya açılış

Türkiye’de bebek, çocuk ve genç odası denince akla gelen ilk marka Çilek, açtığı konsept mağazalarla büyümeye devam ediyor. Çilek, Ankara Keçiören, İstanbul Kurtköy, Konya Meram ve Gaziantep Nizip’te, 2015 yılının ilk iki ayında toplam dört yeni mağaza açtı.


Tasarımlarıyla çocuklara düşlerindeki odaları sunan Çilek,  yurt içinde mağaza sayısını artırmaya devam ediyor.  Ankara Keçiören, İstanbul Kurtköy, Konya Meram ve Gaziantep Nizip’te 2015 yılının ilk iki ayında dört yeni mağaza açan Çilek, ülke çapında ve dünya genelinde büyümeye devam ediyor. Ankara Keçiören’de açtığı  280 metrekare, İstanbul Kurtköy’de 190 metrekare, Konya Meram’da 180 metrekare ve Gaziantep Nizip’teki 340 metrekare alanlarda sergilenen Çilek tasarımları, çocukların ve ebeveynlerin beğenisine sunuluyor. 


Çilek’in kurulduğu günden bu yana hem Türkiye’de hem de dünyada mağazalaşma stratejisiyle birlikte istikrarlı bir büyüme...