03 / 05 / 2024

Çilek Mobilya kız çocuk odası 2015

Çilek Mobilya kız çocuk odası 2015

Türkiye’nin en beğenilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Yozgat’ta açtığı yeni mağazasıyla, İç Anadolu bölgesindeki mağaza sayısını 30’a çıkardı.

Çilek Mobilya, Bilecik'te yeni mağaza açtı!

Çilek Mobilya, Bilecik'te açıldı. Marmara Bölgesi'ndeki 61. mağazasını açan Çilek, 5 kıtada, 66 ülkede toplam 444 mağazaya sahip.

Çilek, son serisiyle genç kız odalarını saraya dönüştürüyor!

Çilek, son olarak tasarladığı 'Sultan' serisi, serinin öne çıkan modülleriyle genç kız odalarını saray dairesine dönüştürüyor.

Çilek Mobilya, sağlık ve güvenliği ön planda tutuyor!

Çilek mobilya, bebek, çocuk ve gençlerin kullanımı için tasarlanan ürünlerin güvenlik açısından risk barındırmaması ve kullanılan malzemelerin sağlığa zararlı olmaması gerektiği konusunda aileleri uyarıyor.

Çilek Mobilya Trabzon'da 3. mağazasını açtı!

5 kıtada, 66 ülkede 444 mağazası olan Çilek Mobilya, yurt içinde ve yurt dışında büyümesini sürdürüyor. Çilek'in, Karadeniz Bölgesi'ndeki 21., Trabzon'da ise üçüncü mağazası hizmet vermeye başladı.

İder Mobilya'dan kız çocuklarına özel tasarımlar!

İder Mobilya’nın kız çocuklarına özel olarak hazırladığı Carpi iki kapılı yatak odası, sade ve zarif tasarımıyla keyfine doyum olmayacak bir yaşam alanı sunuyor…

Çilek Mobilya Hindistan’da mağaza sayısını 25’in üzerine çıkaracak!

Çilek Mobilya, Hindistan’da açtığı 9 mağazasıyla, Türk markası olarak çocuk mobilyasının dünyadaki en büyük temsilcisi olma yolunda ilerlerken, burada 25’ten fazla mağaza açmayı hedefliyor.

Çilek Mobilya Hindistan'daki mağaza sayısını artıracak!

Çilek Mobilya, Hindistan 'da açtığı 9 mağazasıyla, Türk markası olarak çocuk mobilyasının dünyadaki en büyük temsilcisi olma yolunda ilerlerken, burada 25'ten fazla mağaza açmayı hedefliyor.

Çilek Mobilya, Hindistan'daki mağaza sayısını 25'in üzerine çıkaracak!

Çilek Mobilya, Hindistan 'da açtığı 9 mağazasıyla, Türk markası olarak çocuk mobilyasının dünyadaki en büyük temsilcisi olma yolunda ilerlerken, burada 25'ten fazla mağaza açmayı hedefliyor.

Çilek Mobilya, Uşak’ta ilk mağazasını açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Uşak’ta ilk mağazasını açtı. Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek: "Yurtiçinde şimdiye kadar 2014 yılı için hedeflediğimiz 25 mağazadan 14’ünü açtık" dedi.

Çilek Mobilya ile Uludağ Üniversitesi arasında iş birliği yapıldı!

Bebek, çocuk ve gençlere yönelik özel tasarım ve üretimleriyle mobilyacılık sektöründe varlık gösteren Çilek Mobilya, nitelikli elemanlar yetiştirilmesi için Uludağ Üniversitesi (UÜ) ile mesleki ve akademik alanda iş birliği yaptı...

Çilek Mobilya 66 ülkede 3 milyon çocuğun odasına girdi!

Çocukların hayal dünyalarını yakalayan ürünler geliştiren Çilek Mobilya, Japonya'dan Kolombiya'ya, Güney Afrika'dan Finlandiya'ya, Rusya'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) 5 kıtada 66 ülkede 3 milyon çocuğun odalarını süsledi...

Çilek Mobilya'dan mayıs kampanyası!

Çilek Mobilya, mayıs ayını özel bir indirim kampanyası ile karşılayan Çilek, birbirinden şık ve eğlenceli tasarımlarını, yeni bebeği olanlara ya da çocuğunun odasını yenilemek isteyenlere fırsatlar ve uygun ödeme seçenekleriyle sunuyor...

Kızılaslan İnşaat Mobilya Dekorasyon Bilişim Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

Kızılaslan İnşaat Mobilya Dekorasyon Bilişim Sanayi ve Limited Şirketi, Mehmet Kızılaslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Çiçeksuyu Caddesi'nde kuruldu.

Çilek Mobilya kız çocuk odası 2015 Haberi

Çilek Mobilya kız çocuk odası 2015

Türkiye’nin en beğenilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yurt içinde mağaza sayısını artırmaya devam ediyor. 2015 yılına hızlı giriş yapan ve arka arkaya yeni mağazalar açan Çilek İç Anadolu bölgesindeki 30. mağazasını Yozgat’ta açtı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Yozgatlı çocukların da büyük beğenisini kazanan Çilek’in yeni mağazası, 2015 yılının başından bu yana İç Anadolu’da açılan dördüncü mağaza oldu.


Çilek’in Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek yeni açılan mağazalarla ilgili şu şekilde konuştu; “2014 yılında yurtiçi ve yurtdışında toplamda 35 yeni satış noktası açarak, bir önceki yıla oranla yüzde 18 büyüme gösterip 300 Milyon TL ciro ettik. 2015 yılında da yurt içi ve yurt dışı mağazalarımızla yıl sonu hedefimize ulaşmayı öngörüyoruz. Daha çok çocuk Çilek’le hayallerinin odasında uyusun diye büyümeye...